27 / 04 / 2024

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan konutta indirim kampanyasına, İzmir’deki sektör temsilcilerinden destek geldi.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan konutta indirim kampanyasına, İzmir’deki sektör temsilcilerinden de destek geldi. 

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “Mevcut stokları eritmek için doğru bir hareket, bununla birlikte, tapu harcının sıfırlanması, faiz ve KDV oranının düşürülmesi ve bunların kalıcı hale getirilmesi sektörün önünü açacaktır. Gözde Grup olarak bu kampanyaya destek veriyoruz ve 60 ay vadeli 0.98’lik faiz oranıyla konut satışı gerçekleştiriyoruz” diye açıklama yaptı. 

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer de, “Sektörün yeniden ivme kazanacağını düşünüyorum. Konut satışlarının artması büyüyen bir etkiyle ekonomiyi de olumlu etkileyecek” dedi. Libertas Kurucusu Bekir Dalay ise, Günümüzde birçok insan kredi çekerek konut alma yoluna gidiyor. Faizler yüksek olunca da konut satışlarından uzaklaşmışlardı. Bu kampanyanın psikolojik anlamda da olumlu etkileri olacaktır” dedi. 

Faiz 0.98’e sabitlendi

31 Ekim’e kadar sürecek kampanyaya Emlak Konut, İller Bankası, Kiptaş, Oyak İnşaat ile sektörün derneklerine üye firmalar destek veriyor. Faizin 0.98’e çekildiği kampanyada vatandaş yüzde 20 yerine yüzde 10 peşinat verecek.


Geri Dön