Mortgage

Konut kredisi faizleri sallandı! Herkese ev aldıran dev formül!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Bankalar konut kredisi faizlerinde avantajlı oranları ve geri ödeme seçeneklerini gündeme getirdi. Peki bankalarda güncel kredi faiz oranları ne oldu? İşte ayrıntılar...Ev alma hayali kuran kişilerin faydalanabildiği kredi imkanları, emekliden dar gelirliye, özel sektör çalışanından memura kadar çoğu kesim faydalanabiliyor

Konut kredisi faizlerinde avantajlı oranlar ve geri ödeme seçenekleri başlandı. Ev alma hayali kuran kişilerin faydalanabildiği kredi imkanları, emekliden dar gelirliye, özel sektör çalışanından memura kadar çoğu kesim faydalanabiliyor.

Konut sahibi olmak isteyen emeklinin gereksinimlerini göz önünde bulunduran Ziraat Bankası, yüzde 1,29'dan başlayan faizleri ve 120 ay vade imkanıyla emekli vatandaşların kira öder gibi konut sahibi olmasına fırsat tanıyor. Kredi miktarına ve vadesine göre oranlarda da değişiklikler olabiliyor. 

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Bankalar konut kredisi faizlerinde avantajlı oranları ve geri ödeme seçeneklerini gündeme getirdi. Peki bankalarda güncel kredi faiz oranları ne oldu? İşte ayrıntılar...

 

Ziraat Bankası'nın Emeklinin Artısı Kredi Paketi çerçevesinde sağladığı konut kredisi şu şekilde: 

100 bin TL örnek ödeme tablosunda 120 ay vade ve yüzde 1,29 faiz oranlarıyla aylık sadece 1.642 Türk Lirası taksit ödeyerek emekliye kira öder gibi konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi

QNB Finansbank'ın avantajlı konut kredisiyle beraber vatandaşların istediği konutu uygun geri ödeme seçenekleri ile satın almasına imkan sunuluyor. Banka 180 aya varan vade fırsatları ve sabit faizlerle  öngörülebilir bir ödeme planı da hazırlıyor. 

Yüzde 2,32 faiz oranları ile 180 ay vade seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olmak isteyenlerr, aylık 2 bin 357 Türk Lirası taksitlerle istenilen konut alınabiliyor.

Ayrıca düşük faizlerin bulunduğu kredileri dışında peşinatsız konutun tamamı için de kredi sağlayan QNB Finansbank, konut sahibi olmak isteyen kişilere pek çok ayrıcalık sunuyor. Uygun geri ödeme planlarından da
faydalanarak en uygun oranlarla banka aracılığıla konut kredisi kullanılabilir.

Halkbank Konut Kredisi

Kamu bankaları tarafından en avantajlı oranlarla pek çok kesimden vatandaş için de cazip krediler sunuluyor. Bütçelerine uygun faizler ve vade seçenekleriyle konut sahibi olmak isteyen kişiler için yüzde 1,20'den başlayan faiz oranları sağlayan Halkbank, tercihlerine göre sıfır veya ikinci el konut alacaklara ilişkin kredi sağlıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 120 ay vade imkanı ile sıfır konut alımlarına özel yüzde 1,20 faiz oranlarında 100 bin Türk Lirası konut kredisi için 1.576 Türk Lirası taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi ile ikinci el konut alacaklar ise yüzde 1,29 faizden faydalanarak, 100 bin Türk Lirası kredi için 120 ay vadede aylık 1.642 Türk Lirası taksit ödeyerek, kolayca kira öder gibi konut sahibi olabilecek.

Konuta talep arttı: Kredi kullanımı katlandı!

Ev alacaklara güzel haber: Kritik tapu kararı geldi!

Maaşa ek ödeme hesaplara yatıyor! Emeklilere son dakika müjdesi!

Altın yatırımcısı telaşta! Altın, yolun sonuna mı geldi?

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!