Konut

Konut pazarına da bayram geldi!

Teslimleri devam eden ve yaşamın Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak.Satış ofisi bayramda açık olacak

Satış ofisi bayramda açık olacak 

TESLİMLERİ devam eden ve yaşamın Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak. İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda 174 dairelik konut projesiyle şehrin içinde dört mevsim tatil vaad eden ve Kurban Bayramı'nda yaşama kapılarını açacak olan Greenist Projesi, bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenleri ağırlıyor. 


Eroğlu'ndan 10 bin TL'lik indirim 

EROĞLU Gayrimenkul, bulunduğu 4 projesinde. Kurban Bayramı'nın 3'üncü ve 4'i'ıncü günlerine özel 10 bin TL indirim imkanı sunuyor. 2 gün boyunca yatırımcılar Küçükçekmece'deki İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2. Büyükçekmece'de inşa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa'nın Nilüfer'deki Harmony Towers'ta indirimli daire sahibi olabilecekler. 


Resim İstanbul'da kişiye özel ödeme 

ORTADOĞU Grup tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim istanbul'un ikinci etabı Resim istanbul Orman'dan ev alanlara kişiye özel ödeme planlarıyla kolaylık sağlanıyor. Aydos Ormanı'nın yanı başında hayata geçen projenin 8 blokta 328 konuttan oluştuğunu söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür. "Proje genelinde 1+1 daireler peşin 220 bin liradan. 2+1 daireler peşin 341 bin liradan. 3+1 daireler peşin 499 bin liradan ve 4+1 daireler de peşin 759 bin liradan satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme planlarımız sayesinde ev almayı kolaylaştırıyoruz" diye konuştu. 



Akşam