Kent Haberleri

Konut sahibi olmak için faizlerin düşmesini bekleyenler dikkat! Tebernüş Kireçci uyarıyor: Daha da zorlaşacak!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, konut sahibi olabilmek için faizlerin düşmesini bekleyenlere kötü haberi verdi. Kireçci faizlerin düşmesiyle ev sahibi olmanın daha da zor hale geleceğini açıkladı. 

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaşlar ev sahibi olmakta zorlanıyor. Konuta olan ilgi gittikçe azalırken vatandaşlar ev sahibi olabilmek için faizlerin düşmesini bekliyor.

Kiracılığıı zor olduğu ülkede, kira bedelleri cep yakıyor, özellikle büüykşehirlerde kira bedelleri büyük sorun haline geldi. Vatandaşlar ekonomik sıkıntı içinde kiralarını ödemekte zorlanıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kiracılığın zor olduğunu yıllardan geçildiğini belirterek, konut sahibi olmak için faizlerin düşmesini bekleyenleri uyardı.

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal meyda hesabınan konut kredisi faizlerinin düşmesi ile döviz ve mevduatın gayrimenkule yöneleceğini ve emlak balonun şiştikç şişeceğini açıkladı. Kireçci faizlerin düşmesiyle ev sahibi olabilmenin daha da zor hale geleceğini açıklayarak 'Yapılması gerekenleri yapan yetkili var mı?' diye sitem etti. 

İşte Kireçci'nin sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1
Kiracılığın çok zor olduğu yıllar yaşıyoruz.

Faizler düşmeye başladığında ev sahibi olmak daha da zorlaşacak.

Faizlerin düşmesi, döviz ve mevduatın gayrimenkule yönelmesi emlak balonunu şişirdikçe şişirecek.

Yapılması gerekenleri yapan yetkili var mı?

 

Tebernüş Kireçci 'devamı felaket' diyerek uyardı: İnşaat sektöründe konkordato rüzgarı esecek!

Konut satışları neden arttı? Tebernüş Kireçci 'konun özeti bu' diyerek açıkladı!