28 / 04 / 2024

Konut ve ofis projelerinde cazip fırsatlar!

Konut ve ofis projelerinde cazip fırsatlar!

Yıl sonunun yaklaşmasıyla konut firmaları kampanya yarışına girdi. Ellerindeki konut stokunu bitirmek isteyen firmalar, tamamlanmış ya da yüzde 90ı tamamlanmak üzere olan konut ve ofis projelerinde cazip fırsatlar sunuyor



Sıfır faiz, bin lira taksit gibi seçenekler sunan firmalar satışa çıkan ofis ve mağazalarda yüksek getiri vaat ediyor.

Beyaz Spot Centerda 250 bin dolara home ofis

Türkiyenin mobilya, beyaz eşya, halı, zücaciye, ev tekstili, fast food alanları ve ofis katları ile faaliyet gösteren ilk ve tek spot çarşısı Beyaz Spot Centerda home ofis ve mağazaları satışa çıktı. İstanbul Avcılarda 2010 yılında yapımına başlanan ve 2011 yılında tamamlanan Beyaz Spot Center, birbirinden bağımsız ve özel tasarımlı iki bölümden oluşuyor. İlk bölüm hepsi caddeye bakan dükknlardan oluşurken, ikinci bölüm ise home ofislerin yanı sıra geniş ve ferah bir teras bulunuyor. 30 bin metrekare kapalı alana sahip Beyaz Spot Centerda 56 adet mağaza, 44 adet home ofis yer alıyor. 10 bin metrekare kapalı otoparkı, 4 bin metrekare yeşil alanı ve 4 bin metrekare açık otoparkı bulunan projenin ön plana çıkan özellikleri arasında bütün mağazaların birbirinden bağımsız bir mimariye sahip olması ve bu mağazaların cadde konseptine uygun şekilde caddeye bakıyor olması yer alıyor. Beyaz Spot Centerda Home ofis fiyatları 250 bin dolar ile 350 bin dolar arasında, dükkn fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında satışa sunuluyor.

Pera Sunset Park evlerinde sıfır faiz

Zekeriyaköyde Belgrad Ormanı, Atatürk Arboretumu, Karadeniz ve İstanbul Boğazı ile çevrili Pera Sunset Park evlerinde 24 aya sıfır faiz uygulanıyor. 40 dubleks daire, 2 villa ve 6 dükkandan oluşan projede villa, bahçe ve çatı dubleksleri 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca daha uzun vadeli konut kredisi imknı anlaşmalı banka tarafından sağlanıyor.

Star Towersda 995 TL taksitle 1+1

Esenyurtta RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile inşası devam eden Star Towers projesinde aylık 995 TLlik taksitlerle rezidans daireler satışa sunuldu.1+1 dairelerin bin lira peşinatla, 2+1 dairelerin 2 bin lira peşinatla, 3+1 dairelerin de 3 bin lira peşinatla satıldığı projede teslimler 2012 yılında yapılacak. 30 ve 18 katlı 5 bloktan oluşan Star Towersta 582 konut bulunuyor.

iTower ofis anlayışını üst seviyeye çıkarıyor

FerYapı ve Sinpaş GYO ortaklığı Şişli Bomontide yükselen ve A+ yeni ofis konsepti ile lanse edilen iTower Bomontide metrekare fiyatları 4 bin 300 dolardan başlıyor. 30 katlı tek blokta, her katında 60 ile 800 metrekare arasında değişen 206 ofis ve 7 ticari alanın yer aldığı projede harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi ile ortak kullanım alanları dışında, pay ölçerli ısıtma sistemi, kat bazında bağımsız çözümlenmiş havalandırma sistemi ve ofisiniz için tasarlanmış soğutma sistemi sayesinde yönetim giderlerini minimuma indiriyor.
Türkiye/Adil Küçük


Geri Dön