29 / 04 / 2024

Konutta 80 bin TL'yi aşan indirim dönemi!

Konutta 80 bin TL'yi aşan indirim dönemi!

Konutta 80 bin TL'yi aşan indirim dönemi başlıyor. İnşaat firmaları aylık 82-85 bin konut satılması durumunda geçen yıl olduğu gibi yıl genelinde 1 milyon sınırının aşılacağını öngörüyor.



İnşaat firmaları seçim öncesinde yavaşlayan satışları hareketlendirmek için indirimler uygulamaya başladı. İnşaat firmaları aylık 82-85 bin konut satılması durumunda geçen yıl olduğu gibi yıl genelinde 1 milyon sınırının aşılacağını öngörüyor. Sıfir faiz, sıfir peşinatlı kampanyaların sayısı artarken, 80 bin TL'yi aşan indirimler yapılıyor.

 

Dumankaya inşaat' ın Avrupa Yakası' ndaki projesi Dumankaya Konsept Halkalı'da haziranda yaşam başlıyor. Yatay yaşam konseptiyle öne çıkan projede ev sahibi olmak isteyenlere 84 bin lirayı bulan indirimler yapılırken, 0 faiz ve 0 peşinat olanağı da sunuluyor.


Ege Yapı Group'un, Bağcılar'da inşa ettiği Batışehir'de yaşam başladı. 3 bin 266 konutun yer aldığı projede ev sahibi olmak isteyenlere 25 bin lira indirim yapılıyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satılan daire için yüzde 1 peşinat imkanı da sağlanıyor. Konut, ofis ve otelin yanında okul ve alışveriş caddesi ile öne çıkan proje için 800 milyon lira yatırım yapılıyor. Projede daire fiyatları 218 bin lira ile 1 milyon 604 bin lira arasında değişiyor. 


Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soy ak Evostar'da sadece 10 daire ile sınırlı çok avantajlı sürpriz fırsatlar sunan bir kampanya başladı. Soyak Evostar'da gereksiz hacimlerden doğan aidat giderleri en aza indirildi. 


Ağaoğlu My Home'da özel olarak tasarlanmış 3 kulede toplam 786 daireden bulunuyor. Satış fiyatları 477 bin liradan başlayarak değişiyor. Teslimler hemen yapılıyor. Yüzde 10 peşinattan sonra 36 ay sıfir faiz ya da banka kredili ödemeler mevcut. 


Gözlem


Geri Dön