Sektörel

Geçmişin ihtişamı günümüze taşınıyor!

Bir dönemin ihtişam dolu sahnelerine şahit olan "palas kültürü", modern mimariyle buluşarak bugün yeniden hayatınıza girmeye başladı. İnşaat yatırımcıları birbirinden cazip fiyatlarla herkese palas lüksünü yaşatıyor…

Palas, Fansızca “lüks yapı ya da saray” anlamına geliyor. Eskiden daha çok üst kademe devlet adamlarını ağırlayan palaslar, bugün modern mimariyle buluşarak tekrar hayatımıza girmeye başladı. İnşaat yatırımcıları şehrin farklı bölgelerinde yaptıkları projelerle, lüksün ve ihtişamın simgesi olan palas kültürünü hemen her kesime yaşatıyor. 120 bin TL’ye bile palas daireler var. Yüksek tavanlı daireleri ve zengin hizmetleri ile dikkat çeken palas tipi yapılar, hem içeride hem de dışarıda sizlere saraylılara yakışır bir yaşam sunuyor. Eğer sizde bu yaşamın bir parçası olmak istiyorsanız işte birbirinden şık palas konut projeleri….


 



Marina Palas’ta 3 milyon 200 bin dolara çatı dubleksi

Anadolu Yakası’dan Fenerbahçe Marina’nın hemen karşısında konumlanan Marina Palas, toplam 24 daireden oluşuyor. Ergomomi&Selimoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen proje, 3 blokktan oluşuyor. Mart 2013’te teslim edilmesi planlanan Marina Palas’ta 3+1, 4+1, çatı dubleksi ve bahçe dubleksi yer alıyor. Projede, 3+1’ler 1 milyon 350 bin dolardan, 4+1’ler 1 milyon 400 dolardan, bahçe dubleksleri 2 milyon 600 bin ile 3 milyon dolar arasında, çatı dubleksleri ise 3 milyon ile 3 milyon 250 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Fenerbahçe Marina'ya 30 adım mesafede konumlandırılan Marina Palas projesi kapsamında otopark, 15 metrekarelik depo, fitness center, yoga, pilates ve yüzme havuzu gibi sosyal tesisler bulunuyor.   


 


Elit bir yaşam öyküsü

Almat İnşaat imzasıyla Zekeriyaköy’de inşa edilen Renaissance Palace, 7 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 4 bahçe dubleksi, 4 çatı dubleksi ve 18 villa olmak üzere toplam 26 konuttan oluşan projede, fiyatlar 565 bin dolar ile 1 milyon 100 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Muhteşem orman manzarasına karşı konumlanan Renaissance Palece, doğanın dokusuna zarar vermeden, yüzde 70 yeşil alana bırakılarak özenle tasarlanıyor. Projede, yüzme havuzu, havuz bar, fitness, sauna, merkezi klima sistemi, merkezi elektrik süpürgesi ve güvenlik hizmetleri sunuluyor. 




Dünya saraylarından izler taşıyor

Delmar Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen Elit Grand Palas, dünya saraylarından ilham alınarak tasarlanıyor. Geçmişin görkemini ve geleceğin yaşam tarzını günümüz inşaat teknoloji ile harmanlayarak inşa edilen proje, stüdyo, 1+1 ve 1+ 2 konut seçeneklerinden oluşuyor. Toplam 532 konuttan meydana gelen projede, fiyatlar 157 bin TL’den başlıyor. Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havaalanı'na, İstanbul Park'a, Teknopark ve Pendik Marin'e yakın mesafede konumlanan Elit Grand Palas, açık/kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, mini gold sahası, spa, restoran, yoga, lounge, sağlık merkezi, otopark, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri yer alıyor. Geçmişin ihtişamının sadece dış cepheye değil, iç cepheye de taşındığı projede, girişte Dolmabahçe Sarayı'nı anımsatacak dev aslan heykelleri bulunuyor. 4 bin 300 metrekarelik iç avluda ise İtalyan meydanlarını andıran yeşil bir meydan yer alıyor. 8 katlı olarak planlanan projede kat yüksekliği 3 metre olurken, ayrıca her katta ortak kat bahçeleri ve lounge alanları bulunuyor. Proje, Londra’da 1995 yılından itibaren her yıl düzenlenen, Dünya Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen International Property Awards'ta 11 ödül birden alarak bir ilke imza atmıştı. 


 


Esenyurt’un  “İnci”si

Esenyurt’ta bin 500 metrekarelik alan üzerinde GRD İnşaat güvencesiyle yükselen İnci Palas, klasik mimari kopseptiyle göz kamaştırıyor. 10 katlı tek bloktan oluşan projede, toplam 48 lüks daire ve 6 mağaza yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı İnci Palas’ta, fiyatlar 121 bin TL’den başlıyor. Haramire bağlanti yoluna tam cepheli, Tem gişelere 2 kilometre, E5 ve metrobuse 1 kilometre mesafede bulunan butik projenin sosyal donatıları arasında; her daireye özel kapalı otopark, fitness salonu, sauna, toplanti odasi , barbekü alanları ve cocuklar için oyun bahçeleri yer alıyor. Binada ayrıca kapıcı hizmeti de bulunuyor. Ocak 2013’te kamamlanması planlanan projede konutlar anksatre ürünlerle birlikte teslim ediliyor. 


 


Modern Palas’ta 309 bin dolardan başlıyor 

Extensa Group imzası ile Bomonti’de hayata geçirilen Modern Palas, 15 katlı tek bloktan oluşuyor. Konut tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede, fiyatlar 309 bin dolardan başlıyor. Ocak 2013’te tamamlanacak olan Modern Palas’ta toplam 98 konut yer alıyor. Osmanbey Metro'ya 6 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika, Taksim'e 15 dakika, TEM ve E-5'e 5 dakika, Dolmabahçe Tünel'e 1 dakika, Kapıthane Tünel'e 2 dakika, Havaalanına ise 20 dakika uzaklıkta bulunan projede, resepsiyon/Concierge hizmeti, 24 saat güvenlik, daire dışında konumlandırılan ayrı depolama alanları, bina altında 4 kat otopark alanı, teknik destek, apartman kat görevlisi, peyza ve bina yönetim hizmeti sunuluyor. 


 


Bey Palas’ta 110 bin TL. Hemen teslim

Şenel İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nde inşa edilen Bey Palas’ta, tamamı 1+1’lerden oluşan 200 home-ofis yer alıyor. 3 dönüm arazi üzerinde yükselen projede fiyatlar 110 bin TL’den satışa sunuluyor. E-5 otoyuluna 100 metre uzaklıkta yer alan projede, paratoner sistem, güvenlik görevlisi ve güvenlik kamerası, tam kapasiteli jeneratör, merkezi su deposu, duş teknesi ve duş kabini, gömme para kasası, resepsiyon-ofis hizmetleri, otoparklarda 24 saat aydınlatma, vestiyer, meteoroloji bilgi sistemi, deprem algılama ve gaz kesme sistemi gibi hizmetler yer alıyor. Bey Palas’ta teslimler hemen yapılıyor. 


 


Kent Palas’ta son 2 daire. 210 bin TL

Kentvizyon İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde yükselen Kent Palas 2’de, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede kalan son 2 konutun satışı devam ediyor. Kent Palas’ta fiyatlar 210 TL ile 330 bin TL arasında değişiyor. Yaşamın başladığı Kent Palas’ta, toplam 156 konut yer alıyor. Projede, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları,  terasta barbekü alanları, 2 katlı kapalı otopark, resepsiyon-rezervasyon ve teknik servis hizmetleri yer alıyor.


 


Hakan Kıran imzasını taşıyor

Vizyon İstanbul İnşaat imzasıyla Göktürk’te hayata geçirilen Larus Palas’ta 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Temmuz 2013’te teslim edilmesi planlanan projede, dairelerin büyüklükleri 59 metrekare ile 252 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Konutların yanı sıra mağazaların da yer aldığı Larus Palas, toplam 5 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 3,5 metre tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı sunan Larus Palas’ta 21 metre uzunluğunda yüzme havuzu, puro odası, film odası, çok amaçlı salon, kafe, restoran ve çocuk oyun odası gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


 


Tamamı 2+1 konutlardan oluşuyor

Ataşehir Şerifali’de Mintek Yapı tarafından hayata geçirilen New Palas, 14 katlı tek blokta toplam 45 konuttan oluşuyor. 180 metrekarelik alanda sosyal donatıların yer aldığı projede, konutların tamamı 75 metrekare 2+1 olarak tasarlanıyor. Fiyatların 185 bin TL ile 210 bin TL arasında satışa sunulduğu New Palas’ta, fitness salonu, hobi odaları, buhar odası, sauna, kapalı otopark ve çatıda yüzme havuzu bulunuyor. Aralık 2013’te teslim edilmesi planlanan New Palas, Ataşehir Finans Merkezi’ne 2 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com