Konut

Konutta son kampanyalar tam gaz

Küresel ekonomik kriz bütün dünyayı olduğu gibi, Türkiye'yi de her geçen gün daha fazla etkiliyor.

Gayrimenkul alımı ise şartlar ne olursa olsun, pek çok kişi için uzun vadede kazandıran, en sağlam yatırım aracı olma özelliğini sürdürüyor. Yükselen konut kredi faiz oranlarına karşılık, inşaat sektöründeki güçlü firmalar, satışlarını artırabilmek ve krizi mümkün olduğunca az hasarla atlatabilmek için projelerini birbirinden cazip, ödeme ve indirim kampanyalarıyla sunuyor.


My Word- Southside

My World'ün satışa çıkan son etabı Southside'da daire sahibi olmak için yüzde 10 peşinat ödemek yeterli. Peşinat haricindeki payı en az yüzde 5'lik veya daha fazla oranlarda ara ödemeler halinde kapatabiliyor. Peşinat ve iki ara ödeme dışında kalan pay için 12 ayda yüzde 0.75, 120 ayda yüzde 1.45'le olmak üzere çeşitli vadelerdeki banka kredileri tercih edilebiliyor. Daire fiyatının yüzde 35'ini peşin verenler, kalan borcu iki taksitte tamamlayarak hiç vade farkına gerek kalmadan sıfır faizle tüm ödemesini yapabiliyor.

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Soyak Siesta

Soyak'ın İzmir Karşıyaka'daki yeni projesi Soyak Siesta'da, yüzde 0.99 kredi faiz oranı ve 72 ay vade imkanının yanı sıra, artan taksitli ve ara ödemeli seçeneklerle de ödeme kolaylığı sağlanıyor. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunulurken, yüzde 50 ve üzerinde peşinat ödendiğinde yüzde 6 indirim fırsatı sunuluyor. Siesta'da fiyatlar 99 bin YTL'den başlıyor.


Projeden görüntüler için tıklayınız...

Spradon

Kuzu Grup tarafından TOKİ ile birlikte Bahçeşehir'de hayata geçirilen Spradon'da 799 YTL taksitle ve yılda bir kez 9.800 YTL ara ödeme ile 120 aya varan vade imkanıyla ev sahibi olmak mümkün. Peşin ödeme yaparak ev sahibi olmak isteyenler, fiyatı 198.700 YTL olan 1 artı 1 konutları özel bir indirimle 149.000 YTL'ye alabiliyor. Spradon'da yüzde 50 peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve 30 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Uprise Elite Teras Evler

Teknik Yapı'nın Kartal'daki Uprise Elite projesinin üçüncü etabını oluşturan Teras Evler, şehir içinde villa tarzı bir yaşam alanı isteyenler için tasarlanmış. 3 artı 1 ve 5 artı 1 tipi dubleks dairelere yüzde 20 peşinatla 180 aya varan vade imkanı ile sahip olmak mümkün. Teras Evlerde fiyatlar 522.400 ile 587.100 YTL arasında.

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Banu Evleri - Lal Katlı Evler

Hasanoğlu İnşaat'ın Bahçeşehir'de inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı Lal Katlı Evler'de peşinat liste fiyatı üzerinden 3'e bölünürken, kalan kısım için herhangi bir vade farkı alınmadan 0 faizle 36 ay vade yapılabiliyor. Banu Evleri'nde Lal Katlı Evler 300 bin YTL, villalar ise 550 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


İdealistkent

Hektaş İnşaat tarafından Ümraniye Çekmeköy'e inşa edilen İdealist Kent'te 18 aya yüzde 0 faiz ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulaması devam ediyor.

Projeden görüntüler için tıklayınız


Middle East

Ortadoğu Group'un Şişli'deki projesinden konut almak isteyenler, Middleist'e özel Kuveyt Türk'ten 12 ay vadeli yüzde 0.42'den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi alabilecek.


Narcity

Tepe İnşaat'ın Maltepe'de yürüttüğü projesi Narcity'de liste satış fiyatı üzerinden yüzde 25 peşinatla 12 ay 0 faiz ve 48 aya kadar 0.95 aylık faiz oranı sunuluyor. 1 artı 1 dairelerin peşin satış fiyatı da 154.000 YTL'den başlıyor.

Projeden görüntüler için tıklayınız
AlizePark Evleri

Beşyıldız Yuvataş tarafından, Kurtköy Yenişehir'de kurulan AlizePark Evleri'nde, 8 aya kadar olan ödemelerde vade farkı uygulanmazken, 36 aya kadar olan ödemelerde aylık yüzde 1.2 vade farkı uygulanıyor. AlizePark Evleri'nde daire fiyatları 185.000 YTL ile 325.000 YTL arasında değişiyor

Projeden görüntüler için tıklayınız

İnci Neşeli Özoğlu/Posta