02 / 05 / 2024

Konutu bayramda al, ödemeye seneye başla!

Konutu bayramda al, ödemeye seneye başla!

Gayrimenkul firmaları Kurban Bayramı tatilini fırsata çevirmek için düğmeye bastı. Anadolu Yakası'nda kampanya atağına başlayan firmalar projelerinde yüzde 12'lere varan indirim uyguluyor.



Markalı konut üreticileri Kurban Bayramı tatilini fırsata çevirmek için dikkat çekici kampanyalar düzenliyor. Anadolu Yakası'nda kampanya atağına başlayan firmalar satış ofislerinde tüketiciye, peşinat ve taksit ertelemeden sıfır faize, indirimden vade planlamaya kadar kampanyalarda da birbirleriyle yarışan firmalar ödemeleri 1 yıl sonrasına kadar erteliyor. Evimi peşin alırım diyenlere de firmalar yüzde 12'lere varan indirim uyguluyor.



TEKNİK YAPI



www.deluxiapark.com



TAKSİTLER SENEYE 

Teknik Yapı Kartal’da, Deluxia Park Residence projesinde başlattığı kampanyada, peşinat, faiz ve taksit erteleme gibi üç önemli ödeme imkânı sunuyor. Taksit ödemelerinin 1 yıl sonra başladığı kampanyada yüzde 20 peşinat ödemek yeterli. 



İNSAY YAPI

www.ondortuc.com.tr/



YÜZDE 15 + YÜZDE 5 İNDİRİM

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik'te bayrama özel başlattığı kampanyada s’ ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde B 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim imkânı sunuyor.



SEFA & KOYUNCU

www.evinpark.com/



YÜZDE 10'U ŞİRKETTEN 

Sefa inşaat & Koyuncu inşaat'ın Maltepe'de yükselen Evinpark Ada & Tepe ve Fikirtepe'de inşa edilen Evinpark Kadıköy projelerinde konut sahibi olmak isteyenleri lansman öncesi fiyatlarla Kurban Bayramı'na özel yüzde 10 indirim bekliyor.



ÖZBOSTAN

www.manzara724.com/



1 YILLIK BAYRAM

Özbostan İnşaat'ın Pendik'te inşa ettiği Manzara 7/24 projesinde ev sahibi olanlar, ödemeye 2018'de başlıyor. Bayram kampanyası kapsamında kişiye özel alternatifli ödeme planı ve vade seçenekleri sunuluyor.



ÇUKUROVA

www.cukurovabalkon.com/



PEŞİNDE YÜZDE 12 İSKONTO

Kartal'da konumlanan Çukurova Balkon'da tamamı peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Firma ayrıca yüzde 50 ya da yüz 10 peşin ödemelerde vade farksız ödeme alternatifleri sunuyor.



GÜRAL İNŞAAT

www.gural-insaat.com.tr



YÜZDE 25 PEŞİN 36 AY 0 FAİZ

Güral İnşaat'ın Çiftehavuzlar projesinden ev almak isteyenler Kurban Bayramı boyunca peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, geri kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme imkânıyla ev sahibi olabilecek.



MANDARİNS

www.themandarins.com.tr/



60 BİN PEŞİNATLA 3+1 

Mandarins Gayrimenkul'ün başlattığı kampanya kapsamında The Mandarins Acıbadem'de 150 metrekarelik 3+1 daireler, bayrama özel 60 bin TL peşinat ve 6 bin 326 TL'den başlayan aylık ödeme imkânlarına sahip.



CEYLAN İNŞAAT

www.zermuhtesemyeniyil.com



72 AYA VADE FARKI YOK

Göztepe'de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat, alıcılarını 2 bin 200 TL'den başlayan taksit ve 72 ay faizsiz seçeneklerle buluşturuyor. Firma ayrıca bayrama özel yüzde 10 indirim yapıyor. 


BODUR

www.dairekartal.com



ÖDEMEYE OCAK'TA BAŞLA

Bodur Gayrimenkul'ün, Kartal'da hayata geçirdiği Daire Kartal'da konut teslimleri Eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018'de yapılacak. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı da devam ediyor.



Habertürk



Geri Dön