27 / 04 / 2024

Konya Defterdarlığı 54 taşınmazı 49 yıllığına ihale edecek!

Konya Defterdarlığı 54 taşınmazı 49 yıllığına ihale edecek!

Konya Defterdarlığı üzerine sanayi yatırımı ve hayvancılık tesisi yapılma izni olan 54 taşınmazı 49 yıllığına ihale edecek



Konya Defterdarlığı arsa ve tarladan oluşan 54 taşınmazın 49 yıllığına kullanım hakkını devretmek üzere ihale açtı. Karatay, Selçuklu ve Ereğli´de bulunan 54 taşınmaz, 19 bin 800 metrekare ile 2 milyon 274 bin 750 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip bulunuyor.
 
Konya Defterdarlığı´nın yaptığı açıklamalara göre 49 yıllığına kullanım hakkı verilecek olan mek üzere ihaleye çıkartılan arazilerin bir kısmı imar planlarında küçük sanayi sahasında gösterilirken bir kısmının da imar planı yapılmayan arazilerden oluştuğu bildirildi. Defterdarlık, bu arazileri üzerine sadece sanayi yatırımı ve entegre hayvancılık tesisi yapılması koşulu ile  devredecek. 
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön