28 / 04 / 2024

Konya Güneysınır Şehir Konağı açıldı!

Konya Güneysınır Şehir Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Güneysınır'a bir şehir konağı inşa etti.



 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerdeki Yatırım Hamlesi programları kapsamında Güneysınır Şehir Konağı'nın açılışını yaptı.

 

Açılışta açıklamalar yapan Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Yeni Büyükşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye sağlıklı ve modern imkanlar sağladığını söyledi. Özcan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti. Özcan, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçilen Başkan Akyürek’i ilçe halkı adına da tebrik etti.

 

Konya büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da bin 197 mahallede, tüm yerleşim yerlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

 

Başkan Akyürek sözlerine şöyle devam etti, “2014 yılı başlarında köylerimize, beldelerimize ve ilçelerimize ziyaret yaparken Konya merkezde ne varsa aynısının ilçelerde de olması için çalışma sözü vermiştik. Her yıl ilçelere geleceğiz ve yatırımları değerlendireceğiz demiştik. 3 yılda en az 5-6 defa ilçelerimize geldik, gelmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Konya Güneysınır’a 3 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Başkan Tahir Akyürek, “Güneysınır bunu hak ediyor. Hatta Güneysınır’a 16 Nisan referandumunda en yüksek oyu almaları halinde ekstra yatırım sözü de vermiştik. Onu da ilçemize kazandıracağız, Güneysınır ilçemizi daha güçlendireceğiz” diye konuştu.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi


 


Geri Dön