27 / 04 / 2024

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.



Meram Belediyesi 2022 senesinin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Haber Dairesi'nde yer alan habere göre; Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı. Kavuş " Konut açığından dolayı müthiş bir talep var bu yapıya ve bizler de vatandaşın beklentilerini karşılama mecburiyetimiz var" dedi.

Meclis toplantısının oturum başkanlığını Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptı. Gerçekleşen toplantıda geçen sene ve göreve gelinen yaklaşık 3 yıllık dönemin değerlendirmesi yapılırken Meram'da yeni toplu konut kooperatifi olup olmayacağı konusu da konuşuldu.

Konya Meram daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

"Kooperatiflerimize rekor başvuru oldu"

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, şunları kaydetti: “Hız verdiğimiz kentsel dönüşüm bölgelerinde hayat bulan kooperatiflerimize rekor başvuru oldu. Turgutreis Kooperatifine 32 bin Fahrünnisa Kooperatifine ise yaklaşık 60 bin başvuru oldu. Önümüzdeki günlerde yeni kooperatifler de gelecek. İnşaat yapmak için uygun bir zaman diliminde değiliz ama bunu yapmak mecburiyetimiz var. Konut açığından dolayı müthiş bir talep var bu yapıya ve bizler de vatandaşın beklentilerini karşılama mecburiyetimiz var.2021 yılının en önemli yatırımlarından biri de Şükran Mahallesi’nde atılan temel oldu. Bunun yanısıra ciddi oranda yeni yol açıldı. İnşallah 2022’ye de güzel bir başlangıç yapıp tüm bunların üstüne yenilerini ekleyeceğiz.”

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!


Geri Dön