28 / 04 / 2024

Konya My Office'de son 6 daire!

Konya My Office'de son 6 daire!

Kızılöz İnşaat tarafından hayata geçirilen My Office projesi Konya'da yükseliyor. Son 6 dairenin satışta olduğu projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.



Kızılöz İnşaat tarafından Konya'nın Adliye Bölgesi'nde inşa edilen My Office projesinde son 6 daire satışta. Projede daire teslimlerinin yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. 

Konya Yenigün Gazetesi'nden İbrahim Büyükharput'un haberine göre, Kızılöz İnşaat, yetkileri projeyle ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: "Kızılöz İnşaat’ın önemli projeleri arasında yer alan My Office, imajınızı belirleyen en önemli faktör ofisinizin lokasyonu. Herkese özel değil size özel ofisleri ile My Office iş hayatınıza hareket katmak için Akabe Mahallesi Adliye Sarayı karşısında hızla yükseliyor. Hatta tamamlanmak üzere. Konumu ile değerli, mimarisi ile modern, sunduğu imkânlar ile zengin, ulaşımı ile kolay ve Kızılöz İnşaat güvencesi ile prestijli olan My Office, sizlerin en iyi tercihi olmaya aday."

Açıklamada, "Mağaza, kafe ve restoranlara zeminden ulaşım kolaylığı sağlaması kendine ait bir meydan oluşturmasını sağlamaktadır. Form ve konumlanmasından dolayı bünyesinde barındırdığı her ofis Adalet Sarayını yakından görmektedir. İş dünyasının tam kalbinde yer alan proje, Konya Adliye Sarayına yürüyüş mesafesindedir. Konumu ile işinize prestij katacak değerde olmasıyla dikkat çekiyor. Adalet Parkı’na 450 metre, KTO Üniversitesine 600 metre ve Konya Şehir Hastanesine 300 metre uzaklıkta olacak. Ulaşım olanakları açısından merkez konumda yer alan MY OFFICE, toplu taşıma araçlarının güzergâhı üzerinde yer almaktadır. Tramvay, otobüs, dolmuş ve taksilerin işlek olarak geçtiği cadde üzerinde olması, müşterilerinizi ve çalışanlarınız için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Öte yandan yüksek sayıda araç kapasitesine sahip açık otoparkı ile rahatlık göstermektedir. 169 açık, 316 kapalı olmak üzere 485 araç kapasiteli otoparka sahiptir. MY OFFICE, her ofis için 3 adet park yeri sağlayan otopark imkânı ile iş hayatınızda sizlere kolaylıklar sunacaktır" ifadeleri yer aldı.

Projede verimli ofis alanlarının sunulduğunu söyleyen yetkililer, "Baştan sona her ayrıntısı ile iş dünyası düşünülerek tasarlanmış ve hayata geçirilmiş bir proje olan MY OFFICE, modern iş hayatınızı göz önünde bulundurarak oluşturulmuştur. Sahip olduğu güvenlik imkânları ile sizlere güvence altına almaktadır. Sizi en iyi yansıtacak unsur olan ofisler ise çalışma alanınızda en iyi ve en verimli istifade edebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Sadelik üzerine tasarlanan odalar yoğun iş temponuzda rahatlıkla çalışabileceğiniz bir imkân sunmaktadır. Müşteri ve misafirlerinizi karşılayacak ve size yönlendirecek sekretaryanız, sizlerle ilgili en iyi ipuçları vermek için tasarlanmıştır. Dosyalarınızı güvenle saklayabileceğiniz, pratik kullanıma sahip arşiv odalarınız ve misafirlerinize en güzel sunumları hazırlayabileceğiniz mutfaklarınız ile bir ofisten beklenenden fazlası vadediyor" ifadelerini kullandı.

 

www.myofficekonya.com/


Geri Dön