27 / 04 / 2024

Konyaaltı Belediyesi'nden Saklıkent'e turizm yatırımı!

Konyaaltı Belediyesi'nden Saklıkent'e turizm yatırımı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi'nin bir mahallesi olan Saklıkent'e yatırım yönünden destek vermeye devam ediyor.



KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi'nin bir mahallesi olan Saklıkent'e yatırım yönünden destek vermeye devam ediyor. 


Konyaaltı Belediyesi olarak yapacakları yatırımlar için kendilerine yer tahsis edilmesini isteyen Başkan Böcek, konuyu görüşmek üzere bir araya gelen Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Başkan Muhittin Böcek, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte yapacakları yatırımlar hakkında kooperatif üyelerini bilgilendirdi.

 

SOSYAL DONATI 

Düzenli hizmet akışı için Saklıkent'e öncelikle Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesi oluşturacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, böylece günlük yol ve diğer bakım çalışmalarını daha sağlıklı yürütebileceklerini söyledi. Böcek, bununla birlikte bölgenin konaklama sorununu da inşa edilecek olan tesis ile çözeceklerini bildirdi. 


Habertürk Akdeniz


Geri Dön