29 / 04 / 2024

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.



Konya'da gerçekleştirilen bir operasyonda 103 kripto para üretim makinesi bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri tarafından, aldıkları bir ihbar üzerine Karatay Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir iş yerine operasyon düzenledi.

Konya da kripto para madenciliği operasyonu!

İhbarda kripto para üreten cihazlar olduğu belirtildi. Gece saatlerinde iş yerine baskın gerçekleştiren ekipler, 103 kripto para üretim cihazı buldu. Piyasa değerinin 1 milyon Türk Lirası civarında olduğu belirtilen cihazlara el kondu. 

Operasyon çerçevesinde 1 kişi göz altına alınırken; yapılan incelemelerde cihazların kaçak elektrikle kullanıldığı da belirlendi. Elektrik dağıtım şirketi tarafından şüpheli şahısa 2 milyon Türk Lirası tutarında ceza uygulandı.

Çin'den Bitcoin yasağı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön