30 / 04 / 2024

Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!


Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Burak Dolu tarafından bugün Beyoğlu'nda kuruldu.



Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Burak Dolu tarafından kuruldu. 

Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dısında mimarlık, dekorasyon, sehircilik, mühendislik, projelendirme, planlama, danısmanlık ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek, yapılasma ve yerlesim yerleri ve insa edilecek resmi ve özel bütün yapılar için rölöve, restitüsyon, restorasyon, avan proje, tatbikat projesi, kesin proje, nazım plan da dahil olmak üzere her çesit mimarlık ve mühendislik projeleri yapmak, ihale dosyaları evraklarını betonarme, statik, elektrik, mekanik tesisat, kalorifer, havalandırma, ısıtma ve sogutma projeleri ile yol, meydan, çevre düzenleme,yesil saha, otopark, kent mobilyaları, metraj ve kesif projeleri hazırlamak ve bu konularda danısmanlık hizmetleri vermek yukarıdaki faaliyet ve hizmetleri baskalarına yaptırmak, hazırlamak ve........ anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön