Perakende

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde bu senenin sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağına ilişkin açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar... Yapılan açıklamaya göre, çiftçilerin binbir emekle ürettikleri kaliteli ve doğal ürünleri, değerinde satın alarak fabrikalarında ya da iş ortakları aracılığıyla üreten Tarım Kredi Grubu, bu ürünleri markalaştırarak, Kooperatif Market aracılığıyla tüketicilere sunmayı sürdürüyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden (Tarım Kredi) bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre, çiftçilerin binbir emekle ürettikleri kaliteli ve doğal ürünleri, değerinde satın alarak fabrikalarında ya da iş ortakları aracılığıyla üreten Tarım Kredi Grubu, bu ürünleri markalaştırarak, Kooperatif Market aracılığıyla tüketicilere sunmayı sürdürüyor. 

Tarım Kredi, uçtan uca üretim zincirinde üretici ve tüketici arasında en güvenilir köprü olma görevini de tüm hızıyla üstlenmeye devam ediyor. 

Kurumun KoopBakkal Projesi ile kaliteden ödün verilmeden, uygun fiyatla halka sunulan temel tüketim ürünlerinin, Türkiye geneline yaygınlaştırılmasıyla hem tüketicilerin uygun fiyatlı ürünlere erişimini kolaylaştırmak hem de bakkal esnafının faaliyetlerine destek olunması için verilen bayilikler çerçevesinde bu işletmelerin kaliteli ürünü uygun fiyata satmalarını sağlayan yapıya dahil edilmesi planlanıyor. 

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) tarafından yapılan açıklamada, bu senenin sonuna kadar 1.000 noktaya ulaşılması amaçlanan KoopBakkal Projesi kapsamında 23 şehirde, 356 satış noktası yer alıyor. 

Afyonkarahisar, Adana, Amasya, Antalya, Bayburt, Burdur, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Isparta, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Mersin, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Tekirdağ olacak şekilde 20 şehirde daha KoopBakkal başvurularının alınmaya başlanmasıyla, ülke genelinde 43 şehirde KoopBakkal satış noktası bulunacak. 

KoopBakkal Projesi ile ilgili tüm ayrıntılara www.kooperatifmarket.com.tr ve www.koopbakkal.com.tr internet adreslerinden erişilebilecek.

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Bunların yanı sıra, Tarım Kredi Kooperatif Market 20-31 Temmuz tarihlerine özel yeni indirimli aktüel ürünler listesini de resmi insternet sitesinden açıkladı. 

Bu kapsamda, 20-31 Temmuz tarihlerine özel yeni indirimli aktüel ürünler arasında et, süt,  yoğurt, tuvalet kağıdı ve yağ gibi birçok temel ihtiyaç ürünü bulunuyor. 

İşte o ürünlerden bazıları:

TK tam yağlı süt 16.25  lira
TK yarım yağlı süt 15.25 lira
TK süzme peynir 64.90  lira
TK süzme peynir 64.90  lira
TKS şişe ayran 19.25  lira

Migros'ta yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Domestos çamaşır suyu 43, 1 litre süt 17 TL'ye düştü! Aman kaçırmayın! 

Doları olanlar bu 3 aya aman dikkat! Selçuk Geçer resmen peş peşe uyardı, bunu sakın yapmayın!

Ekmek zamları resmen başladı: Bir ilde daha ekmeğe zam geldi! 440 gram ekmek 15 TL oldu!