28 / 04 / 2024

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı...

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı...

2024'ün ilk saatlerinde köprü geçiş ücretlerini belirledi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollarda otomobil için en düşük geçiş rakamı 9 TL, en fazla geçiş ücreti ise 84 TL olduğu açıklandı. Buna göre, hangi araç sahibi ne kadar geçiş ücreti ödeyecek?



2024'e girerken köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldiği açıklandı. Bu kapsamda belli olan yeni tarifelerde belirtildi. Karayolları Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada yeni yıl ile beraber köprü ve otoyol ücretlerine zam geldiğini duyurdu. Yeni ücret tarifesi ise sosyal medya hesabından duyuruldu. Peki 2024 köprü ve otoyol ücretleri ne kadar oldu? İşte haberin detayları.

2024'e girerken, yeni senenin ilk zammı da geldi. Tüm Türkiye, yılbaşı akşamı yeni yıla girmek için adeta geri sayıma geçerken; Karayolları Genel Müdürlüğü alınan zam kararını duyurdu. Yeni yıla girmeye dakikalar kala yapılan açıklamada köprü ve otoyol ücretlerine zam geldiği belirtildi.

YENİ YILIN İLK ZAMMI! KÖPRÜ VE OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024'TE ARTTI

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında yapılan açıklama kapsamında "2024 köprü ve otoyol ücretleri ne kadar oldu?" sorusu da yanıt buldu.

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı...

YENİ ÜCRET TARİFESİ

İşte 1 Ocak itibarı ile uygulanacak yeni fiyat tarifleri şöyle açıklandı.

EN YÜKSEK ÜCRET GEÇİŞİ 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ'NDE

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçişlerde en yüksek ücret 110 Türk Lirası'na kadar çıktı. Öte yandan, Osmangazi'de bu ücret 920 TL'ye, Yavuz Sultan Selim'de 275 TL'ye, 1915 Çanakkale'de bin 400 TL'ye çıktı.

EN UCUZ GEÇİŞ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçişlerde en ucuz ücret 6 Türk Lirası, Yavuz Sultan Selim'de 25 Türk Lirası, Osmangazi'de 205 TL, 1915 Çanakkale'de 75 Türk Lirası oldu.

Bunlara dev zam geldi! Ücret tarifesi değişti! İşte yeni tarife...

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön