27 / 04 / 2024

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 



 Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sermaye Piyasası Kurulu izni hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO, Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. ile Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve diğer A Grubu pay sahipleri arasında imzalanan pay devir sözleşmesi işlemlerine ilişkin olarak, şirketin paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebinin, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından olumlu karşılanmasına karar verildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması:
24.02.2021, 25.02.2021, 26.02.2021 ve 06.04.2021 tarihlerinde açıklanan; Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. ile Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Şirket'in Diğer A Grubu pay sahipleri arasında imzalanan pay devir sözleşmesi işlemlerine ilişkin olarak, Şirketimiz paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan Şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebinin, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından olumlu karşılanmasına karar verildiği öğrenilmiştir.


Geri Dön