GYO

Koray GYO 2022'de ne kadar kira geliri elde etti? İşte o rakamlar!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2022 yılı içerisinde kiralanmış gayrimenkullerinden elde edilen kira gelirini açıkladı. Peki Koray GYO 2022'de gayrimenkullerinden ne kadar kira geliri elde etti? İşte o rakamlar... Maddesinin 3

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40. Maddesinin 3. Fıkrasının (ç) Bendi Uyarınca açıklama yaptı. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2022 yılı içerisinde kiralanmış gayrimenkullerinden elde edilen kira gelirini açıkladı. 

Peki Koray GYO 2022'de gayrimenkullerinden ne kadar kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2022 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini aşmayan  alım, satım ve kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi çerçevesinde; aktif toplamın yüzde 2'sini geçmeyen alım ve/veya satım işlemi olmadığını duyurdu. 

Aynı zamanda Koray GYO, şirket portföyünde yer alan ve kiralanmış olan gayrimenkullerinden toplam KDV hariç 3 milyar 733 milyon 462 bin Türk Lirası kira geliri elde edildiğini açıkladı. 

Koray GYO portföyünde kiralanmış olan gayrimenkullerden, 2021 yılında, senelik bazda toplam KDV hariç 3 milyon 503 bin 649,53 Türk Lirası kira geliri elde edilmişti. Aynı dönemde şirket, bu yıl olduğu gibi, aktif toplamın yüzde 2'sini geçmeyen alım ve/veya satım işlemi olmadığını açıklamıştı. Koray GYO, 2021 yılında 61 milyon 43 bin 46 Türk Lİrası hasılat elde etti. Aynı yıl şirketin elinde bulundurduğu gayrimenkullerinin kira değeri 370 bin 40 Türk Lirası olarak açıklandı.

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin (III-48.1) 40. maddesinin 3. fıkrasının ç bendi uyarınca;

2022 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının %2'sini geçmeyen alım, satım ve kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi kapsamında; aktif toplamımızın %2'sini geçmeyen alım ve/veya satım işlemimizin bulunmadığını, portföyümüzde kiralanmış olan gayrimenkullerimizden ise toplam KDV hariç 3.733.462 TL kira geliri elde edildiğini yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı! 

Vakıf GYO İUFM B Kulesi'nin değeri açıklandı! 

Akbatı AVM'nin değeri dudak uçuklattı! İşte dev AVM'nin 2022 piyasa değeri!

Akasya AVM'nin değeri belli oldu! 2022 değeri ne kadar?