GYO

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 219/3 Parsel'in Eyüpsultan Belediyesi'ne Hibe Edilmesi Hakkında açıklama yaptı.

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. 

İşte ayrıntılar...

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi mevkiinde ve kamu tesis alanında bulunan, tapu kütüğünün 219 Ada 3 Parsel numarasında kayıtlı (KOP) Kamu Ortak Parsel'inde sahibi olduğu hisselerinin tamamının Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edilmesine karar verdi. 

Koray GYO son olarak, yeni projesi Liberte'de ön satış sürecini geçtiğimiz ay başlatmıştı. Liberte projesi İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk mahallesinde 131 ada 4 parselde yükseliyor. 22 bin 119 metrekare büyüklüğe sahip Liberte projesinde, 118 adet konut ile 8 adet ticari ünite hayata geçiriliyor. 

'Doğa ile kent yaşamı Liberté’de bir araya geliyor' sloganıyla tanıtılan Liberte projesinin tek blok halinde hayata geçirilmesi planlanıyor. Projenin bahçe katlarında yer alan konutlarda özel bahçe, idğer katlardaki konutlarda ise balkon bulunacak. 

Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Liberte, Fatih Ormanı, Göktürk Göleti Tabiat Parkı, Kemerburgaz Ormanı, Ayvat Bendi Milli Parkı, Belgrad Ormanı gibi alanlara yakın konumda yükseliyor. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Yönetim Kurulu'muzun 01.02.2023 tarihli 2023/10 sayılı toplantısında;

3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. Maddesi hükmü uyarınca;

Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi mevkiinde ve kamu tesis alanında bulunan, tapu kütüğünün 219 Ada 3 Parsel numarasında kayıtlı (KOP) Kamu Ortak Parsel'inde sahibi bulunduğumuz hisselerimizin tamamının Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edilmesine,

karar verilmiştir.

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.

Murat Oktay, Koray GYO'dan ayrıldı! 

Koray GYO Liberte projesinde 16.3 milyon TL'lik satış! 

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!