27 / 04 / 2024

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap projesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...



Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Göktürk İstanbul İstanbul yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Koray GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mah. 200 ada 13 parsel üzerinde inşa edilmesi planlanan İstanbul-İstanbul projesinin 3. fazının yapımı ile ilgili 2022'nin Aralık ayında İstanbul İstanbul Site Yönetimi ile mutabık kalınarak protokole imza atıldı. 

İlgili süreç sonrasında 29 Aralık 2023 tarihinde yazılan tadilat yapı ruhsatı Koray GYO'ya dün iletildi. Şirket, inşaat yapımı ile ilgili saha çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını açıkladı. 

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ta 45 adet konut yer alıyor. İstanbul'un son zamanlardaki en gözde lokasyonu olan Göktürk'teki projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon ve 5+2, 6+2 ve 7+2 daire tipleri bulunuyor. Koray GYO İstanbul İstanbul projesinin 1 ve 2'nci etabın devamı niteliğindeki proje, diğer etapların tüm imkanlarından yararlanacak şekilde siteye dahil olacak. 

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap projesi, EM otoyoluna, Maslak ve Levent bölgelerine, İstanbul Havalimanı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi önemli alanlara 20 dakikadan daha kısa bir mesafede yükseliyor. Proje İstanbul’un ana arterlerine olan yakın konumuyla dikkatleri çekiyor. 

Koray GYO Göktürk parselinin yüzölçümü 11 bin 693,90 metrekare olarak açıklandı. afif eğimli bir topografik yapıya sahip olan arsanın altyapısının tamamlanmış olduğu belirtildi. 

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında açıklanan rakamlara göre, Koray GYO Göktürk parselinin KDV dahil boş arsa değeri 296 milyon 100 bin TL, KDV dahil projenin halihazır durum değeri ise 330 milyon 960 bin TL şeklinde olmuştu.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

Otoskop 2  İzmir  projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!


Geri Dön