Proje Güncel

Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté fiyat listesi!

Koray GYO Liberté nerede sorusunun yanıtı ve Koray GYO Liberté fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte ön satışların başladığı Koray GYO Liberté detayları.. Peki Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté nerede sorusunun yanıtı ve Koray GYO Liberté fiyat listesi haberimizde yer alıyor

Yeni projeler için start veren Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Liberté projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak projenin ön satışlarına başladıklarını açıklamıştı. 

Peki Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté nerede sorusunun yanıtı ve Koray GYO Liberté fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte ön satışların başladığı Koray GYO Liberté detayları..

Koray GYO yaptığı açıklama projede yer alan bağımsız bölümlerin ön satış işlemlerine başlandığını açıklamıştı.

Verilen detaylara göre, Liberté ismini taşıyan Koray GYO'nun yeni projesi İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te 131 Ada 4 Parsel üzerinde inşa edilecek.

Ön satış döneminin başladığı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Liberté projesinde 118 adet konut ile 8 adet ticari ünite yer alıyor. "Doğa ile kent yaşamı Liberté’de bir araya geliyor." slogaanıyla lanse edilen proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor. 

Aktarılan detaylara göre, 2023 yılında faaliyete geçmesi beklenen Gayrettepe–İstanbul Havalimanı (M11) metro hattına kolayca erişim sağlanabilen Liberté projesi, 22 bin 119 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 

Tek blok olarak inşa edilen Liberté'nin bahçe katlarındaki evlerde konuta ait özel bahçe, diğer tüm katlarda ise balkon yer alacak.

Verilen detaylara göre, Koray GYO Liberté projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar mevcut.


Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté fiyat listesi!


Koray GYO Liberté nerede? 


Koray GYO Liberté Fatih Ormanı, Göktürk Göleti Tabiat Parkı, Kemerburgaz Ormanı, Ayvat Bendi Milli Parkı, Belgrad Ormanı gibi metropolün en huzurlu noktalarına da komşu konumda yükseliyor. Ayrıca yine verilen bilgilere göre, golf sahaları, binicilik tesisleri ve trekking alanlarına dakikalar içerisinde ulaşabileceğiniz Liberté’nin benzersiz konumu sayesinde İstanbul’un ana arterlerine, TEM otoyoluna, Maslak ve Levent bölgelerine, İstanbul Havalimanı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi kilit noktalara 20 dakikadan kısa sürede aracınızla ulaşabilirsiniz.

Koray GYO Liberté fiyat listesi!
Koray GYO Liberté fiyat listesi henüz belli olmadı. Koray GYO Liberté fiyat listesi açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz.

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

Koray GYO Göktürk parselinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı!