30 / 06 / 2024

Koray GYO Maslak projesinde flaş gelişme: Sözleşme imzalanacak! 

Koray GYO Maslak projesinde flaş gelişme: Sözleşme imzalanacak! 

Koray GYO Maslak projesinde yüzde 15 payına sahip malikleri ("Dördüncü Grup") ile yüzde 50 geliştirici yüzde 50 malikler olmak üzere Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılacak. İşte detaylar...    



Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Koray GYO'nun Yönetim Kurulu'nun 12 Haziran 2024 tarihli toplantısında,

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parselde kayıtlı,  tapu kayıtlarında yüzölçümü 9.034 metrekare olan arsada, arsanın yüzde 15 payına sahip malikleri ("Dördüncü Grup") ile yüzde 50 geliştirici yüzde 50 malikler olmak üzere Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. 

Ayrıca, diğer grup ike (kalan yüzde 13) bu amaçla görüşmelerin sürdürüleceği belirtildi. 

Koray GYO Maslak projesinde flaş gelişme: Sözleşme imzalanacak! 

Koray GYO Maslak Projesi Büyükdere Caddesi üzerinde kuzey istikametinde bulunan Ahi Evran Caddesi üzerinde güney istikametinin sol tarafında kalan Dereboyu2 Caddesi'nin sol tarafında konumlanıyor. 

Gayrimenkulün yer aldığı bölge ticari olarak gelişmiş durumda ve yakın çevrede genellikle ofis vb. şekilde kullanılan plazalar, iş merkezleri vb. yapılar yer alıyor. 

Bunların yanı sıra Koray GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mah. 200 ada 13 parsel üzerinde inşa edilmesi planlanan İstanbul-İstanbul projesinin 3. fazının da 29 Aralık 2023 tarihinde yazılan tadilat yapı ruhsatı Koray GYO'ya 23 Şubat 2024 tarihinde iletilmişti. Söz konusu projenin inşaat yapımı ile ilgili saha çalışmalarına en kısa sürede başlanacağı belirtildi. 

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ta 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon ve 5+2, 6+2 ve 7+2 daire tiplerinin yer aldığı 45 adet konut bulunuyor. 

Adra GYO, Manisa Şehzadeler projesinin ruhsatını aldı! Tam 638 konutluk yeni proje geliyor!

Peker GYO Tenet Topkapı Prime'dan 73 bağımsız bölüm aldı! 832 milyon 134 bin TL'lik dev satın alma!

Emlak Konut GYO 2024 konut kampanyasında fiyatlar dudak uçuklatıyor: 2+1 ev 12.8 milyon TL!


Geri Dön