Yeni Projeler

Koray GYO Sarıyer projesi geliyor! Yeni proje! 

Koray GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek proje ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte ayrıntılar...  Koray Gayrimemkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek olan proje ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı

Koray Gayrimemkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sarıyer projesi hakkında açıklama yaptı. 

Koray Gayrimemkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek olan proje ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Aynı zamanda, bölgedeki kentsel dönüşüm kapsamında yer alan diğer proje çalışmaları ile ilgili de bilgi paylaşıldı. 

İşte Koray GYO'dan yapılan o son dakika açıklaması...

Koray Gayrimemkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde kat karşılığı yöntemiyle yeni bir proje hayata geçirilecek. Şirketten yapılan son dakika açıklamasında, Sarıyer projesi için çalışmaların devam ettiği ifade edildi. 

Ayrıca, aynı bölgede kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek diğer proje geliştirme çalışmalarının da sürdüğü belirtildi. 

*Haberde kullanılan görsel temsilidir.*

Koray GYO geçtiğimiz Ocak ayında da İstanbul Göktürk'te yükselen Liberte projesini satışa sundu. Liberte projesi, İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk mahallesinde 131 ada 4 parsel üzerinde hayata geçiriliyor. 22 bin 119 metrekarelik alanda inşa edilen Liberte projesinde 118 adet konut ile 8 adet ticari üniteye yer verilmesi planlanıyor. 

Koray Gayrimemkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Yatırımcılarımızdan gelen sorulara istinaden;

Şirketimizin kamuya açıkladığı mali tablolarında TMS/TFRS uyarınca stoklar kaleminde izlenen gayrimenkuller alış maliyeti ile gösterilmekte, güncel piyasa değerleri mali tablolar da yansıtılmamaktadır.

31 Mart 2023 tarihli bilançomuzda yer alan uzun vadeli stokların mali tablolarda görülen alış maliyetleri, gayrimenkul değerleme şirketleri tarafından muhtelif zamanlarda  tespit edilen  piyasa değerlerini karşılaştırmalı olarak gösteren bir tablo hazırlanmış olup, fikir vermesi açısından ekte yatırımcılarımızın değerlendirmelerine sunulmaktadır.

Bunların dışında KAP açıklamamızda bahsettiğimiz üzere Maslak bölgesinde proje geliştirme çalıştırmalarımız devam etmektedir. Geliştirilen Projeler;

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi  Maslak Mah. 11 Ada 87 nolu taşınmaz kat karşılığı yöntemiyle proje  geliştirmek üzere çalışmalarımız,
Aynı bölgede kentsel dönüşüm  kapsamında olan diğer proje geliştirme çalışmalarımız,
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar 18 ay 0 faizle satışa çıktı!

Marinada Residence satışa çıktı! Yeni proje! 

Next Level Göktürk satışta! Yeni proje!