27 / 04 / 2024

Kordon İstanbul'da 18 ay ödeme yok!

Kordon İstanbul'da 18 ay ödeme yok!

Firma: Ege Yapı

Proje: Kordon İstanbul

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 oran sunuluyor. 



Ege Yapı tarafından inşa edilen Kordon İstanbul projesinde yeni bir kampanya başladı. Belgrad Ormanı yakınında yükselen Kordon İstanbul projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 oran sunuluyor. 

A sınıfı enerji kimlik belgesine sahip Kordon İstanbul projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. 18 ay boyunca ödeme yapılmayan projede konut fiyatları 669 bin TL başlıyor.

Kordon İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e farklı seçenekleri bulunuyor. Projede konutların yanı sıra, cadde mağazaları, farklı konseptlerdeki bahçeler, peyzajında yapay gölet manzaralı kabanalar, açıkhava yaz sineması, lounge alanı, sanat atölyeleri, özel sinema odası, kapalı yüzme havuzu ve misafir odası gibi  yaşam kalitesini artıracak alanlar bulunuyor.

Stüdyo dairelerde 3 bin 721 TL kira garantisi sunulan Kordon İstanbul projesinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Yüzde 30 peşinat ödendiğinde ise kalan yüzde 70'lik tutar 0.99 faiz oranıyla vadelendiriliyor. Krediyle vadelendirilen bu tutar için ilk 18 aylık ödemeyi  Ege Yapı  yapıyor. 

Kordon İstanbul projesi;  Maslak ve Taksim'e 5 dakika, Levent'e 9 dakika, Mecidiyeköy'e 10 dakika, Beşiktaş'a 17 ve İstanbul Havalimanı'na ise 20 dakika mesafede bulunuyor.


Web: http://www.egeyapi.com/kordon-istanbul


projeye sor



Geri Dön