Kim Kimdir?

Korhan Kurdoğlu Kimdir?

Korhan Kurdoğlu kimdir? Korhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Korhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!Ş

ATA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Korhan Kurdoğlu kimdir? Korhan Kurdoğlu önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Korhan Kurdoğlu’nun biyografik bilgisi...

KORHAN KURDOĞLU KİMDİR?

Kurdoğlu, 1987’de Miami Üniversitesine girdi ve İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Korhan Kurdoğlu, Miami Üniversitesinden mezun oldu ve akabinde yüksek lisansını da Columbia Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler alanında yapmıştır.

Korhan Kurdoğlu, TFI-TAB gıda yatırımlarının kurucu üyelerinden biridir. Bu ortaklardan Korhan Kurdoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO görevinde bulunmaktadır. Kurdoğlu ailesine ait pek çok şirket vardır. Yönetim Kurulu Üyesi olan Korhan Kurdoğlu, 35 şirketin de kurucu ortakları arasında bulunuyor. Bu bilgilere ek olarak Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun Çin İş Konseyi Başkanı olan Kurdoğlu, Türk Sanayicileri ve İş adamları Derneği yani TÜSİAD Çin Network Başkanlığını da yürütüyor.

KURDOĞLU AİLESİ KİMDİR?

1987 ve 1991 yılları arasında Ata İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'de Genel Koordinatör Yardımcısı olarak görev yaptı. Kurdoğlu, ailesine ait birden çok şirkette Yönetim Kurulu Üyesidir. Erhan Kurdoğlu, 35 şirketin kurucu ortağı olduğu ve Fasdat, Ekmek Unlu Gıda, Atakey, Ekur Et, Reklam Üssü grup şirketlerinin kurucusu konumundadır.

KURDOĞLU AİLESİ NERELİDİR?

Kurdoğlu ailesi Artvin'lidir.

KORHAN KURDOĞLU EVLİ Mİ, BEKAR MI? ECE KURDOĞLU EŞİ KİMDİR?

Gıdadan başlayarak, finansa hatta teknolojiden gayrimenkule kadar birçok alanda var olan, faaliyet gösteren Ata Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Korhan Kurdoğlu ve eşi Ece Kurdoğlu'nun, mutlu bir şekilde evliklerine devam ediyor. Korhan Kurdoğlu yani Ece Kurdoğlu ile evlidir. Çocuklarının olup olmadığı bilgisine ulaşılamamıştır.