Ekonomi

Korkunç rakam! Tam 400 milyon fatura...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın açıkladığı verile göre Ocak-Eylül 2021 döneminde Türkiye genelinde ödenmeyen fatura sayısının 400 milyonu aştığı ifade edildi.Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e, “2021 yılında kaç hanenin elektrik ve doğalgazının kesildiğini, faturaları ödeyemediği için yasal takibe düşen kişi veya şirketlerin sayısını" sordu

Enflasyon, AK Parti hükümetinin her türlü müdahalesine rağmen düşürülemezken; doğal gaz, su ve elektrik faturaları da vatandaşın belini büktü.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e, “2021 yılında kaç hanenin elektrik ve doğalgazının kesildiğini, faturaları ödeyemediği için yasal takibe düşen kişi veya şirketlerin sayısını" sordu.

Açıklanan veriler, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik tablonun vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

İSTANBUL İLK SIRADA

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; Türkiye genelinde Ocak-Eylül 2021 döneminde, mesken ve tarımsal sulama abonelerinde elektrik kesintisi uygulanan fatura sayısı 242 milyon 944 bin 827 adet oldu. Doğalgaz abonelerinde ise aynı dönemde konutlarda kesinti uygulanan fatura sayısı 133 milyon 906 bin 737 adet.

"Şimdi almayın" diyen İslam Memiş, gram altın için tarih paylaştı!

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir