Yeni Projeler

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.Yaklaşık 2

Yarım asra yaklaşan tecrübesiyle Türkiye’deki gayrimenkul sektörüne öncü olan Sinpaş GYO, yeni projesi Sinpaş Koru Aura ile bir ilki daha hayata geçiriyor. Yaklaşık 2.2 milyar hasılat öngörülen proje, pandemiyle beraber değişen konut talepleri göz önünde butasarlanan ilk özel yaşam projesi olma özelliğine sahip.

2021 yılını başarıyla geride bıraktıklarına dikkat çeken Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, yeni yılda da kazandırmayı sürdüreceklerini belirtti. Çelik, “Sinpaş Grubu olarak, tüm zorluklarına rağmen hedeflerimizi büyük ölçüde tutturarak yılı kapattık" dedi. Çelik, 2022 yılında Koru Aura, Flatofis Finans Şehir, Boulevard Finansşehir, Sefaköy'de Boulevard Sefaköy, Sancaktepe’de Metrolife Premium, Koru Paşaköy Villa projesi, Kurtköy ticari projesi Ankara'da 360 konutluk Boulevard Çankaya projesiolmak üzere 7 yeni projenin satışlarını başlatacaklarını dile getirdi.

‘Yeni normale’ özel tasarlanan ilk proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi projelerin öncüsü olduklarına vurgu yapan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, en yeni projeleri olan Koru Aura ile ilgili şunları kaydetti:

“Son iki yılda tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci hem ekonomiyi hem de sosyal hayatlarımızı önemli ölçüde değiştirdi. Çalışma koşullarımızdan yaşam alanlarımıza kadar önceliklerimiz ve iş yapış biçimlerimiz değişti. Bu büyük değişimden en fazla etkilenen sektör ise kuşkusuz gayrimenkul oldu. Biz de bu doğrultuda, Sinpaş GYO olarak hazırladığımız yeni projelerimizi, pandemi sonrası yaşam alışkanlıklarına, yeni normalin ihtiyaçlarına ve teknolojik gelişmelere göre şekillendirdik. Koru Aura projesi, artık daha çok vakit geçirdiğimiz ev yaşamımızda istendiğinde home ofis istendiğinde e-okul ortamlarını kişiye özel yaşam alanlarıyla sunan, çok özel bir proje.”

Yeni trendlerle yorumlanan “Ailelere Özel” tasarım

Salgın sonrası süreçte öne çıkan geniş konut talebine hitap eden Sinpaş Koru Aura'da, ailelere özel tasarlanmış büyük konut seçenekleri ön plana çıkıyor. Günümüzün ihtiyacına uygun olarak teras veya bahçenin yanı sıra konut içinde kişiye özel ferah alanların özenle tasarlandığı proje, büyük ev tercih edenlere ve geniş aile yaşamına uygun tasarımıyla dikkat çekiyor. Geniş teraslar, geniş balkonlar ve bahçeleri ile benzerlerinden farklılaşıyor. 

Sinpaş Koru Aura, 22 bin 965 metrekarelik arsa üzerindeki proje alanıyla, kentin merkezinde olmasına rağmen yanında bulunan koru alanı ve yürüyüş parkuru ile de yeni dönemin gereksinimlerine uygun çözümler sağlıyor.

Bol D Vitaminli Evler

İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura, 530 konut ve toplam 5 bloktan meydana geliyor. 2024'te teslim edilmesi öngörülen projede 2 oda 1 salon'dan 5 oda 1 salona kadar zengin konut tipleri bulunuyor.

Sinpaş Koru Aura’da sağlıklı yaşama dönük gelişen talep ve ihtiyaçlar da göz önünde bulunduruldu. Bütün konutlarda, güneşten maksimum şekilde yararlanılması ve evin içinde D vitamini alınabilmesi için tasarlanan geniş balkonlara yer veriliyor. Projedeki ilklerden biri de ev sahiplerine kendi sebze-meyvelerini yetiştirebilme imkanı sunan, 3 metre derinliğe sahip “balkon bostanlar” oldu. Projede ayrıca Güneş – Ay ve Yıldız olarak 3 adet Koru bahçesi bulunuyor. 

Projede yer alan konutların fiyatları 3.8 milyon TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor. Konutların metrekare fiyatları ise 30 bin TL  ile 40 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

“Sinpaş’tan konut alanlar dövizden çok kazandı”

2022 ile beraber yeni başarılara imza atacakları bir döneme girdiklerine dikkat çeken Gacemer, şu açıklamalarda bulundu: 

“Elde ettiğimiz satış rakamları, Sinpaş projelerinin tüketicinin gözünde ne kadar güvenilir bir yatırım aracı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Son 5 yılda Sinpaş’tan ev sahibi olanlar, dövize yatırım yapanlardan daha fazla kazanç sağladı. Üstelik bu beş yıllık dönemde kira getirisiyle de artı kazanç sağlamaya devam ettiler. Bu gurur veren değerleri son kampanyamız olan ‘Sinpaş’lılar Dolardan Daha Fazla Kazandılar’ kampanyamızda da işledik. Dolar kuru ve projelerimizin fiyatlarından hareket ederek örnek verecek olursak;

Queen Bomonti, satışa çıkış tarihi olan 15 Ocak 2016’dan sonra geçen beş yılda metrekare fiyatında yüzde 211,4 değer kazandı. Aynı beş yıllık dönemde dolardaki artış yüzde 171,2 olarak gerçekleşti. 

Dolardan çok kazandıran diğer projemiz Metrolife’ın satışa çıkış tarihi ise 6 Mayıs 2017. O günden bu yana geçen beş yılda projemizin metrekare fiyatı artış oranı yüzde 492,1 oldu. Aynı dönemdeki dolar getirisi yüzde 279,5’de kaldı. 

Bir diğer projemiz Gökorman, satışa çıkış tarihi 26 Nisan 2017. Beş yıllık dönemde metrekare satış fiyatı artış oranı yüzde 484,6 iken aynı süreçteki dolar getirisi ise yüzde 277,4 olarak gerçekleşti.

Örnek vereceğim son projemiz Aydos Country, satışa çıkış tarihi 20 Ocak 2017. Metrekare satış fiyatı artış oranı yüzde 396,6. Aynı süreçte doların getirisi ise yüzde 253,8 oldu.

Bu projelerimizden ev sahibi olmuş Sinpaş’lılar, evlerinin değerlenmesi sayesinde dolara karşı dahi yüzde 40 ile yüzde 212 aralığında daha karlı olurlarken, üstelik ya mutlu bir şekilde sıcak yuvalarında yaşadılar ya da evlerini kiraya vererek bu kazançlarının üstüne bir de kira geliri elde ettiler.”

Web: https://sinpaskoruaura.com/

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?