Turizm

Koru Belediyesi turizm yatırımları yapacak!

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, turizm konusunda atağa geçeceklerini söyledi. “Sahilde bir tane butik otel projemiz bulunuyor. Onun temeli atılacak. Çınarcık Sahili’nde çalışmalarımız devam ediyor. Marina yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Koru Belediyesi ile sahilleri birleştirme projesini 2016 yılına ertelediklerini belirten Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, projeyi önümüzdeki yaz sezonuna yetiştireceklerini ifade etti. Turizm konusunda bir atağa geçeceklerini belirten Kurt, aynı zamanda Çınarcık sahiline marina yapacaklarını da söyledi.


‘2016 yaz sezonuna yetiştireceğiz’..

Koru Belediyesi ile sahilleri 2016 yılının yaz sezonunda birleştireceklerini ifade eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Bu projemizi 2016 yılı programına aldık. Kendimizi ve bütçemizi ona göre ayarlıyoruz. Biz başlayacağız. Koru Belediyesi Kamil Yaman da zaten çok hevesli. Önümüzdeki yaz sezonuna yetiştireceğiz” diye konuştu.


‘Turizm konusunda atağa geçeceğiz’..

İlerleyen zamanlarda ilçede turizm konusunda bir atağa geçeceklerini söyleyen Kurt, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sahilde bir tane butik otel projemiz bulunuyor. Onun temeli atılacak. Çınarcık Sahili’nde çalışmalarımız devam ediyor. Marina yapmayı düşünüyoruz. Oralarda etüt çalışmaları yapılıyor. Birçok çalışmamız bulunuyor. Turizm ilçesi olduğumuzdan dolayı yatırımların önünü açmak için çalışmaları bölebiliriz. Belli bir zaman gerekiyor. Herhalde 1-2 sene içerisinde düşündüklerimizi gerçekleştireceğiz.”


Haberci