29 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri adres bilgisi!

Koru Florya Evleri adres bilgisi!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri adres bilgisi ; Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul adresinde yükseliyor. Koru Florya Evleri'nde teslimler bu yıl sonunda gerçekleştiriliyor...




Koru Florya Evleri projesi 1 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.  Koru Florya  Evleri adres bilgisi ve iletişim bilgisinden önce Koru Florya projesinin ayrıntıları hakkında bilgiler verelim.


Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapılabildiği Koru Florya Evleri projesinde konutların ödemeleri firma bünyesinde yapıldığı takdirde 60 aya kadar sıfır faiz uygulanıyor. Koru Florya Evleri bu yıl sonunda teslim ediliyor.


Koru Florya Evleri projesi Metal Yapı Konut, Aydınlı Group, Vizyonlife, ARKE ortaklığıyla inşa ediliyor. Konut ve alışveriş alanlarının yer aldığı Koru Florya Evleri projesinde 298 adet konut ve 301 adet mağaza bulunuyor.


Koru Florya Evleri projesinde 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 daire seçenekleri sunuluyor. 7 blok olarak tasarlanan Koru Florya Evleri projesi 280 bin metrekare inşaat alanına sahip. Koru Florya Evleri tanıtım ofisi ile 444 8 252 telefon numarasından görüşülüyor.


Aydınlı Grup Koru Florya Evleri projesinde yürüyüş yolları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Koru Florya nerede?

Koru Florya Evleri adres bilgisi : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya Evleri adres bilgisi, kroki:


Koru Florya Evleri adres bilgisi!



Florya Koru Evleri iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com


projeye sor



Geri Dön