Proje Güncel

Koru Florya Evleri fiyat listesi!

Koru Florya Evleri fiyat listesi dahilinde projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlangıç gösteriyor. Koru Florya Evleri fiyat listesi 'ne ayrıntılı olarak 444 8 252 numaralı satış ofisinden ulaşmanız mümkün..


Koru Florya projesi Koru Florya Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortak çalışması girişimi ile yükseliyor. Lokasyon olarak Şenlikköy-Florya bölgesinde yer alan Koru Florya Evleri projesinin satış süreci devam ediyor. 


 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 olarak tasarlanan daire tiplerini barındıran Koru Florya Evleri fiyat listesi için haberimizi inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. 


280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya Evleri projesi 7 bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Toplam 298 konut ve 301 mağazadan oluşan Koru Florya Evleri fiyat listesi için mevcut bilgiler şu şekilde: 


Koru Florya Evleri fiyat listesi: 


Koru Florya Evleri fiyat listesi kapsamında projenin daireleri 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  444 8 252 numaralı satış ofisi telefonunu arayarak Koru Florya Evleri fiyat listesi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 


www.koruflorya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com