27 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ödeme!

Koru Florya Evleri ödeme!

Firma: Aydınlı, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Ev fiyatlarının 1 milyon 100 bin liradan başladığı Şenlikköy Koru Florya Evleri'nde teslimler 2013 yılının sonunda başlıyor...




298 konuttan meydana gelen  Koru Florya  Evleri İstanbul Avrupa yakasında Florya Şenlikköy'de hayata geçiriliyor. Şenlikköy Koru Florya Evleri Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığı ile inşa ediliyor.


Koru Florya Evleri ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. Koru Florya Evleri projesinde AVM alanı da yer alıyor. Koru Florya AVM içerisinde toplam 301 adet ticari ünite bulunuyor. Geniş konut tercihine yönelik alternatiflerin sunulduğu Koru Florya Evleri'nde 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 konut tipleri tasarlandı.


Koru Florya Evleri Şenlikköy'de 280 bin metrekare alanda yükseliyor. 7 blok olarak inşa ediliyor olan Koru Florya Evleri projesinde evlerin fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlıyor, 2 milyon 622 bin liraya kadar yükseliyor.


Florya Şenlikköy'de Ekşi Nar Sokak'ta yükselen Koru Florya Evleri projesi Florya metrobüs durağının hemen önünde yer alıyor. Koru Florya Evleri'nde daire teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılması hedefleniyor. 


Koru Florya Evleri ödeme!


Koru Florya Evleri ödeme!


Koru Florya Evleri ödeme!


Koru Florya Evleri ödeme şekli olarak 2 seçenek sunuyor. Koru Florya Evleri'nde yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor ya da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz olarak ödemeler yapılıyor.



Koru Florya adres bilgileri!


Koru Florya adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya-İSTANBUL

Koru Florya telefon: 444 8 252



Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön