29 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ödemeleri!

Koru Florya Evleri ödemeleri!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Daire fiyatlarının minimum 1 milyon 80 bin TL'den başladığı Koru Florya Evleri ödemeleri'nin ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz...





Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortak çalışması ile yükselen  Koru Florya  Evleri 'nin satış süreci devam ediyor. 7 blok olarak hayata geçirilen Koru Florya Evleri içerisinde 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 tipinde daire seçenekleri mevcut.


 280 bin metrekarelik alana yayılan ve karma konsepte sahip olan Koru Florya Evleri 'nin içinde 298 daire ve 301 adet mağaza bulunuyor. Koru Florya Evleri ödemeleri 'ne göre projenin daire fiyatları şöyle: 


Koru Florya Evleri daire fiyatarı: 


Koru Florya Evleri'nde konutların fiyat aralığı 1 milyon 80 bin TL ile 2 milyon 622 bin TL arasında değişiyor. Koru Florya Evleri ödemeleri'ne göre banka kredisi ve firma olanaklarından yararlanmak mümkün. 



Koru Florya Evleri ödemeleri: 


Koru Florya Evleri ödemeleri dahilinde 48 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 oranında KDV uygulanan projede ayrıca daire bedelinin yüzde 75'lik dilimi için banka kredisi kullanılabiliyor. 



Koru Florya Evleri teslim tarihi 2013 sonu olarak açıklandı. 

 

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön