28 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri satılık!

Koru Florya Evleri satılık!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri satılık daire fiyatları 1 milyon 80 bin liradan başlayarak yükseliyor. Koru Florya'da teslimlerin 2013 yılı sonunda yapılması hedefleniyor...




Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, Vizyonlife ve ARKE işbirliği ile yükselen  Koru Florya  Evleri projesi Florya Şenlikköy'de inşa ediliyor. 298 adet konutun bulunduğu Koru Florya Evleri satılık daire fiyatları öncesinde Koru Florya Evleri hakkında bilgi verelim.


Florya metrobüs durağının önünde yükselen Koru Florya Evleri projesi E-5 üzerindeki konumu ile ulaşım noktalarına yakın mesafede yer alıyor. 7 blok olarak inşa edilen Koru Florya Evleri içerisinde alışveriş merkezi de inşa edilecek.


Koru Florya AVM içerisinde 301 adet mağaza bulunuyor. Koru Florya Evleri'nde 3+1'den 7+2'ye kadar konut çeşiti mevcut. Koru Florya Evleri'nde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, basket sahası, voleybol sahası, tenis kortu, dinlenme alanları yer alıyor.


Koru Florya Evleri satılık!


Florya Koru Evleri teslim tarihi 2013 Aralık ayı olarak belirtiliyor. Koru Florya Evleri satılık daire fiyatları 1 milyon 80 bin liradan başlayarak, 2 milyon 622 bin liraya kadar varıyor. Koru Florya Evleri satış ofisi ile iletişim için 444 8 252 telefon numarasını arayabilirsiniz.


Koru Florya Evleri ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde 48 ay faizsiz ödemeler yapılabiliyor. Koru Florya ödemeleri yüzde 25 peşinatla banka kredili olarak yapılabiliyor.


Koru Florya Şenlikköy adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya-İSTANBUL


Koru Florya Evleri iletişim 

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön