27 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ulaşım!

Koru Florya Evleri ulaşım!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ulaşım ve adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Koru Florya Evleri Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul adresinde yer alıyor...




Koru Florya Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Florya Şenlikköy'de yükseliyor.  Koru Florya  Evleri projesinde rezidans ve alışveriş merkezi alanları bulunuyor. 


Koru Florya Evleri ulaşım ve adres bilgilerinden önce Koru Florya Evleri hakkında bilgi verelim. Koru Florya Evleri projesi Aydınlı Grup, Vizyonlife, ARKE ve Metal Yapı Konut ortaklığıyla yükseliyor.


Koru Florya Evleri ödeme koşulları!


Koru Florya Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldığında, 48 ay sıfır faiz banka kredisi ile taksit yapılıyor. Koru Florya Evleri ödemeleri yüzde 40 peşinatla yapıldığında 60 ay sıfır faiz taksit uygulanıyor.


Koru Florya Evleri fiyat listesi!


3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 daire tiplerinin tasarlandığı Koru Florya Evleri ev fiyatları 985 bin 324 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Koru Florya Evleri projesinde daireler 166 metrekare ile 430 metrekare arasında değişiyor. 


298 adet konut ve 301 adet mağazanın yer aldığı Koru Florya Evleri projesi 7 blok olarak inşa ediliyor. Toplam inşaat alanı 280 bin metrekare olan Koru Florya Evleri teslimleri 2013 yılının sonunda yapılıyor.


Koru Florya Evleri ulaşım!

Koru Florya Evleri Şenlikköy adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya Evleri ulaşım


Koru Florya Evleri ulaşım!


Koru Florya Evleri Şenlikköy iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön