27 / 09 / 2024

'Körü körüne altın yatırımı yapılmaz' diyen uzman isim açıkladı! İlk kez duyacaksınız! Altın yatırımcısı şokta!

'Körü körüne altın yatırımı yapılmaz' diyen uzman isim açıkladı! İlk kez duyacaksınız! Altın yatırımcısı şokta!

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Murad Köşker, 'körü körüne altın yatırımı yapılmaz' diyerek altının yatırım portföylerinin içinde olması gerektiğine dikkat çekti.




Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Rekor üstüne rekor kıran altınla ilgili uzmanlar uyarıyor. Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Murad Köşker ise, Altının yatırım portföylerinin içinde olması gerektiğine dikkat çekerek ilk kez duyacağınız o detayı paylaştı.

Halk TV'de yer alan habere göre; Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Murad Köşker, Altının yatırım portföylerinin içinde olması gerektiğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:''“Altını eğer 2011 yılında almış olsaydınız ons fiyatı 1920 dolarken, 2023 yılında da 1920 dolardı. 2011 yılında almış olsaydınız bırakın kâr etmeyi, aynı değere gelmesi için 12 sene beklemek zorundaydınız. Dolayısıyla körü körüne altın yatırımı yapılmaz” dedi. 

 Körü körüne altın yatırımı yapılmaz diyen uzman isim açıkladı! İlk kez duyacaksınız! Altın yatırımcısı şokta!

ALTINDA YENİ REKORLARIN GELMESİNİ BEKLİYORUZ

Kuyumcu Nasri Amcalar piyasalardaki son durumu değerlendirerek, altın fiyatlarının yönü hakkında bilgi verdi. Amcalar, “Son 1 hafta-10 gündür piyasalar Fed’in faiz indirimini fiyatlıyordu.

Faiz indirimi geldikten sonra artık tutulamaz bir şekilde ons altın ve gram altın TL yükselişe geçti. Gram altın 2.939 liradan işlem görüyor. Önümüzdeki süreçte yeni rekorların gelmesini bekliyoruz” dedi.

EN ÇOK GRAM ALTIN TERCİH EDİLİYOR

Kuyumcu Nasri Amcalar altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahminde bulundu. Amcalar, “Gram altın ve sarrafiye gruplarına yatırımcı her zaman yaklaşıyor. Çünkü en az kayıp onlarda oluyor. Gram altın ise en çok tercih edilen” dedi. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün tarihi rekorunu kırdı. Gram altın 2,900 lirayı aşarak son zamanların en yüksek seviyesini test etti. Ons altın bugün 2622 dolar olurken gram altının fiyatı 2957 liradan işlem görüyor. 

İslam Memiş 4 yıldır altını çizerek uyarıyor! Başınızı sokacak bir ev alın! Konut piyasasını 'at yarışı' sanmayın!

1 gram altın 2.957 TL oldu! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira bugün kaç lira? 21 Eylül 2024 altın fiyatları

'Al-yat sürecine girdik' diyen İslam Memiş altın almak isteyenlere rakam verdi!

Geri Dön