AVM

Korupark AVM tatil kazandırıyor!

Yeni sezon alışverişini Bursa Korupark ’ta yapan ve 75 TL’lik alışveriş fişiyle kampanyaya katılacak olan Korupark ziyaretçileri daha keyifli ve daha kazançlı alışverişin tadını çıkaracaklar...


Mutluluğun Merkezi Korupark, bu yaz 5 şanslı ziyaretçisine rüya gibi tatiller kazandırıyor. Şimdi Korupark’tan yapılan 75 TL’lik alışverişler muhteşem tatiller kazanma şansı sunuyor. Tatil bu sene, Korupark’ta doyasıya gezenin, eğlenenin oluyor! Korupark’ın başlayan yeni kampanyası ‘Korupark’a Geldin Bi Tatili Hak Ettin’ ile 1 çift Mardan Palace otelde, 1çift Voyage Sorgun Antalya otelde, 1 çift Bodrum Park Resort otelde 4 gece 5 gün konaklamanın, ayrıca 1 çift 3 gece 4 günlük Belgrad turu, bir çift de 3 gece 4 günlük Yunan Adaları Cruise turunun sahibi oluyor.


Yeni sezon alışverişini Korupark’ta yapan ve 75 TL’lik alışveriş fişiyle kampanyaya katılacak olan Korupark ziyaretçileri daha keyifli ve daha kazançlı alışverişin tadını çıkaracaklar. 26 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecek olan kampanyanın çekilişi 30 Haziran tarihinde yapılacak.


Hürriyer Bursa