Genel

Kossa Club Yazlıkları'nda 7 bin 200 liraya 49 yıl kiralık konut!

Kossa Club Yazlıkları, yılda 1 hafta kullanılmak üzere 49 yıla kadar kiralama avantajı sunuyor. 24 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 5 yıldızlı otel hizmeti sunulan projede yıllık aidat tutarları 150 Euro...

Rayon Turizm İnşaat tarafından Bodrumda hayata geçirilen Kossa Club, 49 yıl kullanılmak üzere müşterilerinin hizmetine sunuluyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon apart konutlardan meydana geliyor.

Bodrum Kossa Clubı Ocak, Şubat, Mart, Ekim, Kasım ve Aralık ayları için kiralayan müşteriler 6 bin 500 lira ödüyor. Nisan ile Mayıs ayları için kiralayanlar 7 bin 200 lira ödüyor. Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı için kiralayanlar ise 10 bin 500 lira ödüyor.

Yılda 1 hafta kullanılmak üzere 49 yıla kadar kiralama avantajı sunan Kossa Club Bodrum için 24 aya kadar da vade imkanı sunuluyor. 5 yıldızlı otel hizmeti sunulan projede yıllık aidat tutarları 150 Euro.

5 bin 400 metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Kossa Club Evleri, toplam 36 apart daireden oluşuyor. Projenin sağladığı sosyal olanaklar arasında yeşil alanlar, tekne turları, dalgıçlık tenis kortu, yüzme havuzları, restoran ve beyaz eşya ile internet hizmeti bulunuyor.

Ayrıca Kossa Club Yazlıkları, Bodrum'da D Marin Turgutreis ve Port Bodrum Yalıkavak Marina'ya da yakım bir mesafede konumlanıyor.

0216 338 08 49

 

http://www.kossaclub.com

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

Kossa Club'ın ilgili haberi için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com