28 / 04 / 2024

Koşuyolu Sur Yapı Konutları teslim tarihi!

Koşuyolu Sur Yapı Konutları teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Koşuyolu Projesi

23 katlı bir blok ve 3-4 katlı yatay bir blok şeklinde yükselecek olan projede daireler 50 metrekareden başlıyor. Koşuyolu Sur Yapı Konutları teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak.



Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede daire büyüklükleri 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje Koşuyolu Karting pisti ve otopark alanına yapılacak. 


Toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede ön satış döneminde rezervasyon için 6 bin dolar kapora bırakılacak. Proje toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


1+1 dairelerin az katlı yatay blokta toplanacağı proje 23 katlı bir blok ve 3-4 katlı yatay bir blok şeklinde yükselecek. Projede satışlar 2016 yılının ilk ayında başlanması bekleniliyor.


Özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne gelmeden E-5 üzerinde hayata geçirilen proje ulaşım bilgisi kapsamında proje Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakın konumda olacak.


Koşuyolu  Sur Yapı  Konutları teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön