28 / 04 / 2024

Köylü tarlasına kulübe bile yapamıyor!

Köylü tarlasına kulübe bile yapamıyor!

​​​​​​​Artan kiralar ve yüksek konut fiyatları nedeniyle barınma sorunu gündemdeki yerini korurken, ekonomist Ramazan Kurtoğlu, büyük şehir kanunu değiştirilsin çağrısı yaptı. Kurtoğlu, vatandaşın köylerdeki yaşam koşullarının iyileştirilmesini istedi



Ekonomideki belirsizlik, enflasyonun beklentilerin üzerinde çıkması yaşam koşullarının kötüleşmesine neden oluyor. Büyük şehirlerdeki kira ve konut fiyatlarının yüksekliği vatandaşı memleketine geri dönmeye zorlasa da orada da koşullar pek farklı değil.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, https://twitter.com/KurtogluKagan X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye’de tarım ve sağlık sistemininin olağanüstü şartlara uygun hale getirmesi gerektiğini söyleyerek, Büyük Şehir Kanunu değiştirilerek mahalle yapılan köyler eski statülerine dönmeli ve köy ilkokulları açılmalı, ata tohumu yasağı kaldırılmalı, köyler mahalle yapılınca köylü tarlasına kulübe bile yapamıyor” dedi. Kurtoğlu’nun takipçileri de ona destek verdi.

RAMAZAN KURTOĞLU'NUN O PAYLAŞIMI VE GELEN YORUMLAR
 

 

İstanbul'da stüdyo daire parasına, Norveç'te dubleks ev! 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Türkiye'de ev sahibine düşman anlayış değişmezse, gayrimenkulde yurt dışına kaçış devam eder!


Geri Dön