Ekonomi

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.  Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve çevre illerinde ağır can ve mal kaybına sebep olan depremden dolayı tarifsiz acılar yaşamaktayız

TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “6 Şubat Pazartesi sabahı büyük bir deprem felaketiyle uyandık.  Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve çevre illerinde ağır can ve mal kaybına sebep olan depremden dolayı tarifsiz acılar yaşamaktayız. Depremde kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.Şimdi yaşadığımız felaketin yaralarını sarmak zamanıdır.  Devletimizle beraber el ele vererek tüm Oda, Birlik ve Dernekler gibi Sivil Toplum Kuruluşları olarak ihtiyaç olan malzemeleri gidermek noktasında seferberlik yapacağımız gündür.

Dolayısıyla Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği olarak Birliklerimiz nezdinde ilk olarak deprem bölgelerinde kış şartları göz önüne alınarak en çok ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere gıda maddeleri teminine ait AFAD ile işbirliği halinde yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız.

Yurt genelinde faaliyet gösteren 80 İl Birliğimize kampanyamıza ilişkin gerekli duyurular yapılmış olup her Birliğimizin canı gönülden kampanyaya katılacağını ve ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığımızın koordinesinde Merkez Birliğimize verilecek her türlü maddi ve manevi göreve hazır olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Artçı depremlerin devam ettiği günlerde kurtarma ekiplerimiz ve vatandaşlarımızın önlem olmasını ve AFAD başta olmak üzere Devletimizin görevli kuruluşlarının uyarılarının dikkate alınması hususunu önemsiyoruz. Enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarında AFAD ve tüm Devlet unsurlarımıza Allah’tan kolaylıklar vermesini
ümit ediyor tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyet ve desteği göstermelerini istiyoruz.”

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği, Türkiye'de koyun ve keçi yetiştiriciliği endüstrisini tanıtmaya ve desteklemeye odaklanmış bir Türk kuruluşudur.Deprem, tektonik plakaların hareketi nedeniyle yerin sallandığı doğal bir olgudur. Depremler binalarında, altyapıda önemli hasara neden olabilir ve can kaybına neden olabilir.
 Genellikle bir deprem tarafından salınan enerjiyi ölçen Richter ölçüm ile ölçümler.

Bakan duyurdu! o ödemeler hesaba yattı! IBAN numaranızı hemen kontrol edin 

Uzman isim açıkladı! Gram altında büyük iddia 1.140 TL olacak! 

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...