27 / 04 / 2024

Koz Oran güncel fiyat!

Koz Oran güncel fiyat!

Firma: Koz Group

Proje: Koz oran

Koz Oran güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Koz Oran güncel fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...



Hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren Koz İnşaat, yatırımlarına hız kesmiyor. Firma tarafından Çankaya'da hayata geçirilen Koz Oran'da yer alan daireler sahiplerini bekliyor. Proje dahilinde yer alan daireler Aralık 2023'te hak sahiplerine teslim edilecek. Proje içerisinde 5+1, 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 daireler yar alıyor.

Koz Oran güncel fiyat!

Koz Oran güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Koz oran  güncel fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

1500 metrekare sosyal alan 2500 metrekare yeşil alan proje 30 kat ve 3 bloktan oluşuyor. Proje içerisinde 18 mağaza ve 34 aktivite alanı bulunuyor.Koz Oran içerisinde, mağaza, market, eczame, fırın, kuru temizleme, yoga ve pilates salonları da yer alıyor. 

Koz Oran güncel fiyat!

Ankara Oran'da inşa edilen Koz Oran Sinpaş Ege Vadisi'nin arkasında yükseliyor. Proje Panorama AVM'nin de yakınında yer alıyor.

Koz Oran güncel fiyat!

Koz Oran'da yer alan daire fiyatlar açıklanmadı. Projede yer alan konutların fiyatları açıklandığından Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi emlakkulisi.com'da yayınlanacak. 

https://kozoran.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön