30 / 04 / 2024

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Koz İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen Koz Oran projesinde satışlar devam ediyor. Daireler Aralık 2023'te teslim edilecek.



Ankara'da Koz İnşaat imzasıyla inşa edilen Koz Oran konut projesinde toplam 462 adet konut bulunuyor.

Hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren Koz İnşaat, yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Şirket tarafından Çankaya'da hayata geçirilen Koz Oran'da yer alan daireler sahiplerini bekliyor. 

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Proje kapsamında yer alan daireler Aralık 2023'te hak sahiplerine teslim edilecek. Proje içerisinde 5+1, 4+1, 3+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

1500 metrekare sosyal alan 2500 metrekare yeşil alanın yer aldığı proje, 30 kat ve 3 bloktan meydana geliyor. 

Proje içerisinde 18 mağaza ve 34 aktivite alanı bulunuyor. 

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Koz Oran konut projesi içerisinde, market, eczane, mağaza, fırın, kuru temizleme, pilates ve yoga  salonları da yer alıyor. 

Ankara Oran'da inşa edilen Koz Oran Sinpaş Ege Vadisi'nin arkasında hayata geçiyor. Proje Panorama AVM'nin de yakınında konumlanıyor.

Koz Oran konut projesi satışta mı?

KOZ İNŞAAT HAKKINDA:

70 yıllık bir deneyime sahip KOZ, 1950’de Mehmet Koz tarafından kurulmuştur ve günümüzde İbrahim Koz, Abbas Koz ve Kamil Koz ortaklığıyla projeler yürütmeye devam etmektedir.

Ağırlıklı olarak Ankara’nın en nezih yerlerinde güven ve konfor odaklı çalışmalar gerçekleştiren KOZ, yaşamı kolaylaştıran net çözümleriyle ve insan ve çevre odaklı projeleriyle inşaat sektöründe kalite inşa ediyor, aynı zamanda binlerce aileye rahat yaşam alanları sunuyor. 

Brent petrol yükseldi! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 15 Ağustos 2023 brent petrol varil fiyatı

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Ücretli çalışan sayısı haziranda 14 milyon 925 bin kişi oldu!


Geri Dön