29 / 04 / 2024

Koza Plaza’yı Realty World Türkiye pazarlıyor!

Koza Plaza’yı Realty World Türkiye pazarlıyor!

“İstanbul’un 8. tepesi” olarak adlandırılan Koza Plaza’yı, Garanti Koza’ının gayrimenkul danışmanlık firması Realty World Türkiye pazarlıyor



Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta olduğu için “İstanbul’un 8. tepesi” olarak adlandırılan Koza Plaza’yı, Garanti Koza’ının gayrimenkul danışmanlık firması Realty World Türkiye pazarlıyor. 156 bin metrekarelik toplam inşaat alanı ile iki blok üzerinde 44 kattan oluşan iş merkezinin Esenler bölgesinin ilk ve tek A sınıfı plaza olma özelliği taşıdığını dile getiren Reality World Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Koza Plaza’da 315 ofis, 3 katlı AVM ve sosyal donatıları ile ofis merkezi olmanın ötesine yaşam merkezi gibi hizmet verdiğini söyledi.

Türkiye’nin en kapsamlı ofis merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyan iş merkezinin Reality World tarafından pazarlandığına dikkat çeken Baygan, “Kalan ofislerin satışını Garanti Koza’nun kuruluşu olan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Realty World Türkiye tarafından gerçekleştiriyor. Koza Plaza’da yer alan ofisler  352 metrekare ile bin 406 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. İş merkezlerinin yüzde 90’ı satıldı” diye konuştu.

Aidatları en düşük iş merkezi
Yatırım amaçlı ofislerinin yanı sıra ofis sahiplerinin sadece kendi kullandıkları elektrik ücretini ödemesi de Koza Plaza’yı İstanbul’un en düşük aidatlı plazası olarak farklılaştırıyor.
Koza Plaza’da kalan son ofislerin kira öder gibi, ön ve ara ödeme yapmadan hemen taşınacak yeni sahiplerini beklediğini belirten Baygan, “Sunduğu ödeme kolaylıklarıyla tercih nedeni olan Koza Plaza’dan gayrimenkul satın alanlar, bu gayrimenkulleri kiraya verme imkanına sahip. Çoğunlukla yabancı sermayeli medikal şirketler, gayrimenkul, tekstil ve lojistik firmalarının tercih iş merkezi , Türkiye’nin batıya açılan TEM otoyolu üzerinde yer alıyor” diyerek sözlerini bitirdi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön