27 / 04 / 2024

Koza Şehir'de konutlar Mart 2012'de teslim edilecek!

Koza Şehir'de konutlar Mart 2012'de teslim edilecek!

İstanbul Bahçeşehir'de ziyaret ettiğimiz KozaŞehir'in arkasında güçlü ve güvenilir bir isim duruyor: Garanti Koza. Akkoza projesinin üçüncü etabının adı olan Koza Şehir Mart 2012'de teslim edilecek



İstanbul Bahçeşehir'de ziyaret ettiğimiz KozaŞehir'in arkasında güçlü ve güvenilir bir isim duruyor: Garanti Koza. Akkoza projesinin üçüncü etabının adı olan Koza Şehir Mart 2012'de teslim edilecek.

Blok blok yaşamın başlayacağı ve modern bir tasarımla, dış dünyanın tüm stresinden arındıran KozaŞehir'de yaşam çok keyifli olacak gibi duruyor. Design Development Group (DDG) tarafından tasarlanan projede, 1+1'den, 5+2 ve penthouse seçeneklerine kadar çeşitli büyüklüklerde daire tipleri bulunuyor. 60 metrekare ile 268 metrekare arasında değişen daire büyüklüklerine sahip olan projede, her şey yürüme mesafesinde bulunuyor. Koza Şehir'i tercih eden ve oturmayı düşünenler sosyal olanakları ve avantajlarına göz atmalılar. Projenin içerisinde bulunan ve cadde mağazaları adı verilen bölümde 109 mağazanın 44 tanesi seçkin restorana ayrılacak. Bu şehirde yaşamaya karar verenler, akşamlarını ya da değerli zamanlarını geçirmek için çok uzaklara gitmeye gerek kalmadan dostlarıyla eğlenceli vakit geçirebilecekler, içerisinde okul ve hastane bulunacak olan projede, 21 dönüm alan üzerine kurulacak Club İstanbul, 5 bin kişi oturma kapasiteli amfitiyatro ve festival alanı olacak. Ayrıca bölgenin tek buz pisti de bu projede bulunacak. Projede pek çok ayrıntı, Bahçeşehir'i uzak diye tercih etmeyenleri cezbetmek için düşünülmüş. Şehir yaşamının o bunaltıcı trafiğinden kaçılıp, sığmak haline getirilen projede, sosyal olarak aranabilecek tüm detaylar projede mevcut.

DÜKKN KİRACILARI AVANTAJLI
B+ ve A segmentine hitap eden projeyi, oturmak için alanların pek çok beyaz yakalı çalışandan oluştuğu söyleniyor. Yatırımcıların da oldukça ilgi gösterdiği projede, bankadan, döviz bürosuna, kuru temizlemeden terziye kadar her şey site sakinlerinin elinin altında olacak. Dükknların satışının tamamlandığı KozaŞehir'de kiralamalara da başlandı. Kiracıları avantajlı hale getirmeyi de hedefleyen KozaŞehir yönetimi, tapulara şerh koyarak, bir sektörden dükknın yanına aynı sektörden başka bir dükknın açılmasını engelliyor. Böylelikle kiracının kazanması hedefleniyor. Konut kira getirileri ise, projede ortalama 1000 TL civarında seyrediyor. 2+1'ler 1.250 TL'den, 3+1'ler ise ortalama 1.800 TL'den kiraya verilebiliyor.

Bahçeşehir'den göz kırpıyor...

Esenyurt'ta gelişen bir şehirden bahsedeceğiz. Evet bu bir şehir, büyük bir mahalle. Biz sizin için bu oluşumun içerisinde KozaŞehir diye adlandırılan 879 konutluk bölümünü eleştireceğiz.
 
Garanti Koza'nın bu projesi bünyesinde hastane, okul, alışveriş merkezi, Club İstanbul adlı spor merkezi ile bölgeye' damgasını vuracağa benziyor. 44 bin metrekarelik bir alanda yer alıyor. Hipermarketi, sinema kompleksi, çocuk oyun alanları, teknoloji mağazaları, dünya mutfağı sunan restoranları ile 210 mağazalı 4 katlı alışveriş merkezinin yapımına devam ediliyor. Açık alanda da ticari mekânlar tasarlanmış. Restoranlar sokağı adı altında güzel bir konseptleri var. Festival Park, konser ve animasyon alanı, bu yaşam içinde güzel etkinlikleri size sunabilecekleri güzel bir alan. 3000 metrekarede 5000 oturma kapasiteli, çok ciddi bir etkinlik alanı. Club İstanbul, spor sağlık enerji kompleksi. Beslenme danışmanlığından fıtness içeriğine, SPA'dan havuzlara kadar, aklınıza sportif etkinlik adına ne geliyorsa hizmetinizde. 20000 metrekarelik bu alanda uzun zamanlarınızı harcayabilirsiniz, keyifle.

3.10 CM TAVAN YÜKSEKLİĞİ
Çocuklarınızı trafiksiz, birkaç dakikada okuluna ulaştırabiliyorsunuz. Bu seçenek artık bu büyüklükteki yaşam merkezlerinde çok önemli bir tercih halini aldı. Malum İstanbul'un trafiği hepimizin sıkıntısı. Aileler artık çocukları için rahat ve kolay ulaşılabilen eğitim noktalarını arar oldular. Tam teşekküllü özel bir hastanenin varlığı ise bu yaşam merkezini gerçekten farklı kılıyor. Dairelere şöyle bir göz atalım. Kozaşehir'de 3.10 cm gibi standardın epey üstünde bir tavan yüksekliği ile fark yaratıyor. 1+1lerde dahi salon içerisine ve mutfağa ulaşımlarda mahremiyetler korunmuş. Dairelerde genel olarak kullanım alanları çok net ve geniş. Daire içerilerinde kapılar Amerikan panel. Çok plan tipi mevcut. Seçenekli olarak mutlaka yaşamınıza uygun daireyi ve malzeme alternatiflerini bulabiliyorsunuz. Tüm ankastreler ve klimalar dahil, taşınmanızı bekler tamamlıkta. Mutfaklar ve seramiklerde seçimler üst düzeyde kaliteye sahip, özellikle mutfakta çok vakit geçirecek hanımlar, bu seçimlerden etkilenecek gibi duruyor. Hem zevkli, hem şık, hem de şehir içinde yeni bir şehir yaşamı bu projede göz alıyor.

Yelda Akgün/Habertürk


Geri Dön