Genel

Kozaşehir'de 2+1 240 bin TL'ye!

Kozaşehir alışveriş merkezi,hastane,okul ve konser alanı gibi modern bi şehirde olması gereken herşeyi yemyeşil parklarispor  ve sosyal aktivite alanlarıyla birleştiriyor

Kozaşehir alışveriş merkezi,hastane,okul ve konser alanı gibi modern bi şehirde olması gereken herşeyi yemyeşil parklarispor  ve sosyal aktivite alanlarıyla birleştiriyor.KozaŞehir'de 7'den 70'e herkesin farklı ihtiyaç ve beklentilerine özel olarak hazırlanmış yaşam alanları bulunuyor:

Garanti Koza tarafından hayata geçirilen Koza Şehir’de 1+1’ler 130 bin TL ila 313 bin TL’ye, 2+1’ler 240 bin TL ila 415 bin TL’ye, 3+1’ler 360 bin TL ila 550 bin TL’ye, 4+1’ler 480 bin TL ila 660 bin TL’ye, 5+2’ler ise 950 bin TL ila 1 milyon 350 bin TL’ye satılıyor. Projenin metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin 300 TL olarak belirlendi.

Koza Cadde
102 adet mağazasıyla Koza Cadde, açık havada alışveriş keyfini KozaŞehir'lilere sunuyor. Restoranlar Sokağı'ndaysa, dünya çapında farklı mutfaklardan zengin menüler var. Kısaca, her damak zevkine özel lezzetler ve en popüler markalar, KozaŞehir'lilerin yanı başında.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi
KozaŞehir'liler, tüm ihtiyaçlarını tam 4 katlı, 210 mağazalı dev alışveriş merkezinde karşılayıp eğlenceli vakit geçirebiliyor. Ayrıca, KozaŞehir sakinleri, bu alışveriş merkezindeki farklı mutfaklardan oluşan yemek seçeneklerinin, hipermarketin, teknoloji mağazalarının ve sinema kompleksinin keyfini çıkarabiliyor.

Festival Park
KozaŞehir'deki konutlarda kapıdan çıkar çıkmaz ulaşılabilen Festival Park, 3.000 nf'lik alanı ve 5.000 kişilik kapasitesiyle unutulmaz eğlencelere ev sahipliği yapmaya hazır. KozaŞehir'liler Festival Park'ta, dev yıldızların performansları, nefes kesici gösteriler ve sıra dışı sürprizlerle istedikleri gibi eğlenebilir.

İsviçre Hastanesi
KozaŞehir'de yaşayanların hastaneye ulaşamamak gibi derdi yok. 10 dönümlük alanda kurulu uluslararası tam teşekküllü İsviçre Hastanesi, 7 gün 24 saat KozaŞehir'lilerin tüm sağlık ihtiyaçları için ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Club İstanbul
Evden çıkar çıkmaz ulaşılabilen Club İstanbul, benzersiz bir spor ve sağlık merkezi. Club İstanbul, spinning bike, beslenme danışmanlığı, kişisel egzersizler, stüdyo programları, grup egzersizleri sunan fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, masaj seçenekleri sunan SPA'sı, havuzları, tenis kortları ve Corner Shop'larıyla bambaşka bir atmosfer ve yaşam alanı sunuyor.

Koza Park
Koza Park, KozaŞehir'liler için şehrin merkezindeki yemyeşil bir yaşam alanı. Şehir sakinlerinin huzurla yürüyüş yapıp dinlenebileceği bu özel park, şimdiden KozaŞehir'in favori alanlarından biri.

TED Koleji
KozaŞehir, köklü eğitim kurumu TED Koleji'ni yaşam alanlarının yanına yerleştirerek ailelerin ve çocuklarının yaşam kalitesini yükseltiyor. KozaŞehir evlerine yalnızca 3 dakika uzaklıkta, 15.000 m2'lik bir alanda hizmet verecek TED Koleji, yüksek standartlarda, nitelikli ve çağdaş eğitim gereksinimini karşılıyor.

Yüksek standartlarda bir mimari
Dünyanın önde gelen mimari gruplarından Design Development Group (DDG) tarafından modern bir tarzla tasarlanan KozaŞehir, toplam 44.000 m2'lik bir alan üzerine kuruluyor. Geniş yeşil alanlar, çarpıcı renkler ve ortak mekânlarda ihtiyaç odaklı kentsel çözümler, bu çağdaş estetik anlayışı tamamlıyor

Benzersiz daireler, 130 bin liradan başlayan fiyatlarla!
Yüzde yüz Garanti Koza yatırımıyla hayata geçen KozaŞehir, ilk etapta 401, ikinci etaptaysa 445 olmak üzere toplam 846 konuttan oluşuyor. 1+1 dairelerden 400 m2'den büyük penthouse'lara kadar çeşitli boyutlarda daireler bulunuyor. Projede bulunan 1+1 daireler 58 m2, 2+11er 108 m2, 3+11er 155 m2, 4+11er 242 m2, penthouse dairelerse 483 m2 olarak tasarlandı. KozaŞehir projesindeki bu cazip daireler, 130 bin liradan başlayan uygun fiyatlarla satışa sunuluyor

Daire alan herkese 5.000 dolarlık "Club İstanbul" üyeliği
Ayrıca, KozaŞehir'den ev alan herkes, 10 yıl boyunca geçerli ve 5 bin dolar değerinde "Club İstanbul aile üyeliği" kazanıyor.

Başarılı öğrencilere Ted Koleji'nden 5 yıllık karşılıksız burs
KozaŞehir yine bir ilke imza atıyor. Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından Ted Koleji, KozaŞehir'in başarılı öğrencilerine 5 yıllık karşılıksız burs veriyor.

Güçlü ve güvenilir bîr isim: Garanti Koza
KozaŞehir projesinin arkasında, inşaat ve gayrimenkul sektöründe 60 yılı aşkın deneyime sahip, yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atan Garanti Koza bulunuyor. Bugüne kadar birçok baraj, metro sistemi-tünel, otoyol, sanayi tesisi, ticaret-turizm-konut binası, yüksek teknolojili sanayi tesisi ve hastane projesi gerçekleştiren Garanti Koza, sektöre yön vermeye devam ediyor. Garanti Koza, aynı zamanda Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı en önemli uluslararası tenis organizasyonlarından olan WTA İstanbul Cup'ın da kurucusu.
Sabah