İş Fırsatları

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye ilanı açıkladı! Başvuruları kaçırmayın!

KPSS puanı ile memur alımları devam ediyor. Bir çok kamu kurumu ilanları peş peşe açıklarken belediyelerden de memur alımı ilanları gelmeye başladı. O belediye KPSS 60 puanla memur alımı yapacak. Başvuruları kaçırmayın. İşte başvuru şartları... Hem kamu kurumları hem de belediyeler son günlerde peş peşe alım ilanlarını duyurdu

Memur olmak isteyen milyonlarca kişi son dakika memur alımı ilanlarını takip ediyor. Hem kamu kurumları hem de belediyeler son günlerde peş peşe alım ilanlarını duyurdu. Tokat İli Karayaka Belediye Başkanlığı memur alımı ilanını açıkladı. Tokat Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacak. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...

KPSS 60 PAUNLA MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Tokat İli Karayaka Belediye Başkanlığı memur alımı ilanını açıkladı. KPSS'den 60 puan alan ve gerekli başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabilecek. 

Tokat İli Karayaka Belediye Başkanlığı memur alımı için alımını duyurdu. Alım hizmetli kadrosu için yapılacak. Alımda istenilen şartlar belli oldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlıyor? 

TOKAT BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tokat İli Karayaka Belediye Başkanlığı memur alımını duyurdu. Alım hizmetli kadrosu için yapıalcka olup, istenilen şartlar belli oldu.

Şartları sağlayanlar, 27.04.2023 – 02.05.2023 tarihleri arasında Karayaka Beldesi, Hürmüzlü mah. Cumhuriyet meydanı, No: 9 adresine Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla, Elektronik ortamda, Belediyemiz http://www.karayaka.bel.tr internet adresine başvuru yapabilecek.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI NELER?

1-İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşıyor olmak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

2. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

3. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (A2) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kamu İhale Kurumu memur alımı! Detaylar ve başvuru linki burada!

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!