İş Fırsatları

KPSS 70 puanı alan memur oluyor! Belediyeler ve Üniversiteler memur alımına başladı! Büyük fırsat!

Belediler ve üniversiteler bünyesinde istihdam edilmek üzere memur ve işçi alımı yapıyor. Alımlar KPSS 70 puan şartı gerektiriyor. İşte güncel memur ve işçi alım ilanları... Yayımlanan ilana göre Trabzon Üniversitesi, İBB Kadıköy Belediyesi yerel yönetimler Genel Müdürlüğü ve İBB 152 memur ve işçi alımı yapacak

Birçok üniversite ve Belediye farklı unvanlarda memur ve işçi alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Trabzon Üniversitesi, İBB Kadıköy Belediyesi yerel yönetimler Genel Müdürlüğü ve İBB 152 memur ve işçi alımı yapacak. 

Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlıyor? Ayrıntılar haberimizde...

TRABZON ÜNİVERSİTESİ 25 MEMUR VE İŞÇİ ALIMI YAPIYOR

Trabzon Üniversitesi bünyasinde istihdam edilmnek üzere  25 personel ilanı yayımlandı.  İlana göre; Büro personeli ve Koruma ve güvenlik görevlisi, diyetisyen, tekniker, Elektrik Teknikeri alınacak.
 

İBB 100 KAMU MEMURU ALACAK!

İstanbul Büyükşehir belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere memur alımı yapıyor. İlana göre 17 Memur, 2 İstatistikçi, 5 Kütüphaneci, 5 Mimar alımı, 10 Mühendis, 5 Peyzaj Mimari, 5 Şehir Plancısı, 25 Tekniker, 5 Teknisyen, 2 Psikolog, 5 Sağlık Teknikeri, 5 Sağlık Teknisyeni, 6 Veteriner Hekim, 3 Veteriner Sağlık Teknisyeni unvanlarında personeli alımı yapıyor.

İŞKUR duyurdu! Sınav ve mülakat şartı yok! Kamuya 20-55 yaş arası işçi alımları başladı!

Dışişleri Bakanlığı memur alımı yapıyor! Mülakat yok sadece lise mezunları alınacak!

KADIKÖY BELEDİYESİ 25 MEMUR ALACAK

İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 memur alımı yapıyor. İlana göre belediye 25 zabıta memuru alımı yapıyor. KPSS P3 ve P94 puan türlerinden adayların seçileceği belirtilmiştir.

YEREL YÖNETİMLER MÜDÜRLÜĞÜ 2 MEMUR ALIM İLANI 

Yerel Yönetimler Genel müdürlüğü tarafından kamu personeli alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 adet VHKİ alımı ilanı yayımladı.