Kent Haberleri

KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak?

Milyonlarca adayın ter döktüğü KPSS maratonu başladı. Sınava giren adaylar, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak? diye sorguluyor. İşte detaylar...Milyonlarca aday bugün atanabilmek için sınavda ter döktü

KPSS maratonu bugün başladı. Milyonlarca aday bugün atanabilmek için sınavda ter döktü. Adaylar sınavdan çıkar çıkmaz KPSS 2023 Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri sorularının ne zaman erişime açılacağını sorgulayacak. 

Peki KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak? İşte detaylar...

Milliyet'te yer alan detaylara göre, KPSS soruları için bugün sınav çıkışı gündemde sıkça araştırılacak. Milyonlar sınavda ter döktükten sonra KPSS Lisans oturumlarının sorularına odaklanacaklar. Bu sebeple yoğun şekilde KPSS soruları araştırılacak. Peki, PKSS soruları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

KPSS 2023 SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? 

KPSS sorularının ne zaman açıklanacağına ilişkin ÖSYM'den yapılan herhangi bir duyuru bulunmuyor.

KPSS soruları ve cevapları 2022 yılında sınavın yapıldığı aynı gün saat 17.45'te erişime açılmıştı.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK? 

KPSS sorularından sonra bir önemli husus da sınav sonuçları. KPSS Lisans sonuçları ÖSYM'nin 2023 takvimine göre 25 Ağustos 2023 tarihinde belli olacak.

KPSS NE ZAMAN, BUGÜN KPSS SINAVI MI VAR?

2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu 23 Temmuz pazar günü yapıldı. Adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmadı. Sınav saat 10.15'te başlayacak ve sınav süresi 130 dakika olacak.

2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri oturumu ise 23 Temmuz pazar öğleden sonra gerçekleştirilecek. Adaylar saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Sınav saat 14.45'te başlarken ve sınav süresi ise 100 dakika olacak.

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAVLARI NE ZAMAN?

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) 29 Temmuz tarihinde Saat 10.15'te başlayacak.
KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) 29 Temmuz 2023, Saat: 14.45'te başlayacak.
KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) 30 Temmuz 2023, Saat: 10.15
ÖABT: 6 Ağustos 2023, Saat: 10.15 / ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri

KPSS ORTAÖĞRETİM VE ÖNLİSANS NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS ön lisans sınavı geçen sene 2 Ekim'de, ortaöğretim sınavı ise 6 Kasım'da yapıldı.

İki yılda bir uygulanan ortaöğretim ve önlisans, 2024'de yapılacak. 2022 yılında düzenlenen sınava katılan adaylar puanlarıyla İki yıl tercih yapabiliyor.

Milli Emlak, o ildeki 35 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatı! 

İlaçtaki euro kuruna zam geldi, eczacılar yeterli bulmadı!

Gram altında rakam verildi: Uzmanlar gram altın için 2 bin TL'yi işaret etti! Son dakika!